7 Antwoorden op “ervaringen met my trusto?”

 1. Tamara schreef:

  Zeer goede ervaring mee gehad. Helpen u echt tot in de puntjes.

 2. Belinda schreef:

  Het duurt wel even voor zr je terug bellen als je een mail stuurt maar als je zelf belt dan krijg je antwoorden op je vragen en als ze het niet direct weten, zoeken ze het uit en bellen ze je terug. Ze hebben nu ook een app voor op je gsm en via de app verloopt communicatie ook sneller

 3. Belinda schreef:

  Wij maken er momenteel gebruik van. Echt een stress die van je schouders afvalt. Geen herinneringsbrieven meer in d ebus van schuldeiser. Mytrusto regelt alles, kijken naar je inkomen wat je per maand kan missen voor die schuldeiser en schuldeiser mag geen contact meer opnemen met schuldenaar, enkel nog communiceren met mytrusto.

 4. John D schreef:

  Ik had bij nen deurwaarder verschillende dossiers lopen van hetzelfde ziekenhuis.. toen ik vroeg of het mogelijk was om één betaling te doen voor alle dossiers werd dit geweigerd… gevolg: in de ene dossier was ik in orde met de maandelijkse betaling maar in de andere stond hij dan weer voor mijn deur… ik betaalde enkel kosten in plaats van shculd! Het OCMW wou mij ni helpen want mijn inkomen was te laag.!!??
  Sinds my trusto mij geholpen heeft zag ik geen deurwaarders meer.. mijn schulden zijn bijna betaald.. voor het eerst in lange tijd kon ik nog eens iets voor mezelf kopen.

 5. Mackenzie schreef:

  Door een scheiding ben ik in financiële problemen gekomen. Lange tijd werd ik door vele schuldeisers lastig gevallen. Sinds ik bij mytrusto ben kan ik op eigen tempo/ eigen vermogen al mijn schulden afbetalen zonder nodeloze kosten en extra stress te creëren.

 6. Ze zijn top.Helpen u tot de laatste cent.Indien nog eens nodig zal ik direct OTRUST terug kontacteren.Maar hoop dat het niet meer nodig is.Nog eens hartelijk bedankt

 7. December 2017 ingestapt. Grootste schuldeiser was niet akkoord met het bedrag dat er aan loonbeslag binnen kwam. Per toeval een klein artikel gezien over mytrusto. Was benieuwd en heb contact opgenomen. Alles ging vrij snel. We hadden rond de 30000 euro schulden. December 2017 1ste betaling, April 2022 laatste betaling. Alleen 1 ding is spijtig, er werd mij bij eerste afspraak gezegd van als je goed maandelijks betaald, kunnen we onderhandelen bij de bank ivm intresten. Dan was het nadien we doen dit bij 10000 euro schuld, dan 5000 euro schulden. Daarna ja schuld moet eerst betaald zijn voor we kunnen onderhandelen.schuld was betaald maar er werd dus niet onderhandeld over de intresten met de bank. Dus dat is wel iets, Ale dat mag je dan in feite niet meer zeggen aan de mensen want uiteindelijk werd dit niet gedaan. Maar al bij al we zijn nu schulden vrij. Ik raad mensen die met mytrusto in zee gaan, om zelf het overzicht bij te houden wat je betaald en hoeveel er nog openstaat want daar zit soms ook een fout op en komt niet overeen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.