10 Antwoorden op “Ervaringen met Myshopi?”

 1. Hellie schreef:

  Ik heb die app heel veel gebruikt en het is een prima app! Terugbetaling werden zonder problemen tijdig gestort en het kost je helemaal niets. De laatste tijd hebben ze echter geen aanbiedingen meer waar ik persoonlijk iets mee ben. Ik ga geen dingen in huis halen die ik niet lust of niet nodig heb, gewoon omdat het gratis is šŸ˜‰ maar zeker het proberen waard!

 2. Idd, werkt vlot, maar ze hebben de laatste tijd weinig aanbiedingen.
  Er is nu wel de mogelijkheid om je klantenkaarten te beheren, maar dat heb ik nog niet geprobeerd.

 3. Vaak zijn de cashbacks maar voor de eerste duizend aanvragen…ben dan altijd bang achter t net te vissen. Dan heb je een duur product gekocht waar je anders een huismerk van zou hebben genomen..
  Maar vooral de folderfunctie gebruik ik veel, de papieren versie komt hier pas donderdagavond, als ie Ć¼berhaupt komt. Met de app ben je dan nooit te laat voor goede acties!
  Kheb mn klantenkaarten wel ingescand, maar gebruik toch altijd de echte. Kan handig zijn voor de winkels waar je amper komt en niet de hele tijd een pasje van wil meezeulen in je toch al bulkerige portemonnee :p

 4. Hellie schreef:

  Yvon, er staat meestal bij vermeld hoeveel aanvragen er nog gedaan kunnen worden, tenminste, dat was toch zo toen ik de app gebruikte. Op die manier loop je geen risico šŸ˜‰

 5. Vanessa schreef:

  heb deze al veel gebruikt en werkt zeer correct. nog nooit problemen mee gehad.

 6. ik ben een extrema couponner….. en je bespaart er heel veel mee.
  Ik ben er een uurtje mee bezig per week en vorig jaar heb ik rond de 700 euro voordeel gedaan. Dit vind ik veel,

 7. Heel veel 100% terugbetaald- niet tevreden geld terug, je inschrijven om producten te testen. 4 keer per jaar is het dubbele bonaktie in de match dan tellen al jou kortingsbonnen dubbel. Waar? Promolife.be myshoppi in de winkel liggen er ook kortingsbonnen enz. Vandaag n d winkel geweest en 1.40 cent betaald voor een pak chaudfontaine – producten van elvea – voor 10 euro devoslemmens – becel boter.
  Schuim het internet af. Pas op dat komt niet vanzelf he! I h begin spendeer je er heel veel tijd aan, kwestie van volhouden. Momenteel ben ik thee aan het testen en ga zo maar verder.

 8. Hellie schreef:

  MyShopi en Promolife gebruik ik al. Maar er zijn tegenwoordig maar weinig producten die me iets zeggen in de aanbieding. Heb ook al meerdere producten kunnen testen via Toluna, maar dat is geluk hebben, niet iets waar je rekening mee kan houden. Er is hier geen match in de buurt, dus dat haal ik er ook niet uit. En de niet tevreden, geld terug acties, daar doe ik nooit wat mee. Ik ga niet zeggen dat ik niet tevreden ben, als ik dat wel ben.. En vaak zijn er bonnen voor producten die in de aldi nog 10 keer goedkoper zijn en even lekker, dus die koop ik dan ook liever in de aldi :p

 9. Vanessa schreef:

  Ik heb al een aantal cashbacks gekregen. Vooral in het begin. De laatste tijd staat er practisch niets meer op… ik kom eigenlijk nog weinig kortingsbonnen tegen tout court, of ligt dat aan mij?

 10. Al 1 keer gebruikt en het geld gewoon op mijn rekening gestort gekregen. Geen problemen mee gehad. Ik vind ook dat er heel weinig kortingsbonnen te krijgen zijn. Spijtig.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.