11 Antwoorden op “ervaringen met outlet winkels voor trouwkledij?”

  1. Mijn trouwkleed kwam van alieexpress 😅 heb het risico genomen en moet zeggen dat ik er superblij mee was! Had er 115 euro voor betaald, moest het beetje laten inpakken en de stola dat eraan hing wilde ik eraf, voor de retouches bij iemand in de buurt nog 90 euro betaald. 205 euro in totaal betaald en superblij!

  2. Mijn trouwkleed van in Turnhout, als je intikt trouwkleding Turnhout vind je het, het koste 299€ iedereen vond het heel mooi.

  3. Je kunt misschien iets huren? Je kunt iets moois hebben voor veel goedkoper en geen kleed dat jaren stof zit te vangen

  4. Eindhoven goede ervaring kn de outlet daar! Mijn jurk is van 1800 naar 699 gegaan.

  5. Geen idee van de prijs, maar een vriendin van me heeft het zelfs gehuurd. Dat kwam van Borgerhout. Echt wel de moeite,wordt dan net zo goed aangepast aan jouw lichaam enzo,met het paar keer terug loeten gaan en alles. …
    Hier in Mechelen was er ook een die dat deed, maar veel duurder, zei ze
    Ik kocht destijds gewone kledij omdat ik veel geld uitgeven aan iets dat ge maar 1 keer draagt zo stom vond om over de duurzaamheid nog maar te zwijgen, maar ik wist nog niks van huren toen. 😉


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.