10 Antwoorden op “Ervaringen met overtap naar Scarlet?”

 1. nog niet echt veel goeds over gehoord… al 2 koppels die het gedaan hebben en weer zijn overgeschakeld

 2. Belinda schreef:

  Ik overstapt jaren geleden van telenet naar scarlet en nog steeds tevreden en heel betaalbaar indd

 3. Nicole schreef:

  Ik ben er weggegaan,ni tevreden over,ben nu bij Orange heel wat minder problemen mee.

 4. Let op bij scarlet… Onbeperkt internet is geen onbeperkt

 5. Stefanie schreef:

  Ik ben bij telenet, is duurder maar blijft het beste vind ik… orange zou ik nooit meer doen, de grootste oplichters die er bestaan, eind januari mijn contract opgezegd en ik krijg nog facturen zelfs van incassobureau, aan telefoon elke keer een andere uitleg of ze kunnen mij niet helpen omdat hun systeem niet werkt🤦🏼‍♀️ en over mijn modem die ik heb opgestuurd krijg ik te horen : “ we hebben uw verzendbewijs van post.be goed ontvangen maar we kunnen niet weten wat u heeft opgestuurd… ???? Heb al klacht ingediend

 6. Melissa schreef:

  Wij zijn vn proximus naar scarlet overgestapt en geen problemen, internet blijft snel, op die 2 jaar nog maar 1 x een grote storing gehad dat we zonder internet zaten. Dat was bij proximus wel meer. Bij TV wel een aantal zenders minder maar ons stoort het niet

 7. CHristine schreef:

  Natuurlijk da
  Scarlet goedkoper zusje van Proximus
  Scarlet ook veel klantvriendelijker dan Proximus

 8. Micheline schreef:

  ik ben best tevreden over Orange, meer tv zenders zonder extra opties te bestellen, zoals bij scarlet wel geval was o.a. de engelstalige zenders zoals BBC

 9. In je achterhoofd houden dat Scarlet stuk goedkoper kan zijn maar dat je ook minder hebt. Je zegt omwille van budget maar als je laag inkomen hebt kan je bij Proximus korting krijgen.

 10. Zeker. Is nog steeds proximus en je zal minder betalen. Had het hier in een ander topic ook gezegd… Het is als Leo en olé wafels… Zelfde product uit zelfde fabriek maar een andere verpakking 🙂


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.