6 Antwoorden op “Ervaringen met Shein?”

 1. De levering is correct, +- 2 weken. De kwaliteit is minder maar voor 1 seizoen best te doen.

 2. Ik bestel er vaak de kwaliteit kan je vergelijken met primark kledij

 3. Linsey schreef:

  Ja mijn kinderen hebben daar besteld. Moet zeggen kwa kwaliteit iets minder maar het is dan ook zo duur niet. Maar wel betrouwbaar

 4. Soraya schreef:

  Valt klein uit , al had ik de juiste maat gemeten , en 2 maten groter besteld

 5. Dat is zoals aliexpress maar dan van kledij. Moet een beetje geluk hebben en de qwaliteit is meestal niet wouw

 6. Danielle schreef:

  Ja, ik en mijn zus maar vooral mijn zus hebben daar al eens besteld. De kwaliteit is matig voor sommige producten, maar mijn zus heeft een super zachte teddycoat gevonden die helemaal niet duur was! Je moet de reviews eens bekijken en dan zal je het juiste product wel vinden. Maar in het algemeen zou ik zeggen dat da het wel waard is voor zijn prijs.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.