7 Antwoorden op “Ervaringen met van stookolie naar cv te gaan?”

 1. Pascale schreef:

  Hoe bedoel je? Onze cv was op stookolie. Wij zijn overgeschakeld op gas en nog geen moment spijt van gehad. Hoef je die tank tenminste niet meer in ’t oog te houden.

 2. Ingrid schreef:

  Wij vorig jaar april gedaan,van mazout naar gas
  Voorheen 3000l mazout op 1 jaar nu voor 1050€ gas verbruikt

 3. Heb vorig jaar alles geregeld voor mijn schoonouders, van mazout naar gas en grondtank laten kuisen met certificatie,zij hebben totaal +-8000€ betaald.
  (HR gasboiler van Buderus)

 4. Pas laten doen. Totaal 3500€ . Grond tank nog niks aan laten doen.

 5. Gas is eenvoudigst lig er geen gas zet een gastank mazout altijd iets gevaar op lekkage met grondsanering tot gevolg ik betaal 600 euro gas per jaar kook op gas en warm water ook ruim huis met 1 kachel nooit minder dan 24 graden boven niks verwarming staat er wel word nooit gebruikt

 6. caroline schreef:

  Hier 6 jaar geleden laten doen. Beste beslissing ooit. Tank niet meer in het oog houden, geen schrik om in de winter zonder te vallen. Hier heeft het om en bij de €5000 gekost. ( Kosten Infrax, aansluiting, keuring , plaatsen ketel,…) Wij hebben wel zelf de sleuf (1m diep ) en put van 1m op 1m zelf gegraven tot aan het straat . Kan je laten do b door Infrax maar die mannen rekenen daar serieus geld voor.

 7. Als ge de sleuf zelf graaft kost het u maar 2 of 300 euro als het al zoveel is… Dan moet ge de kost van de ketel nog bijtellen…


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.