Ervaringen met verzekeringsmaatschappij Corona?

Heeft er iemand ervaring met verzekeringsmaatschappij Corona, ik heb de berekening gemaakt voor mijn autoverzekering en dat is heel wat goedkoper.

en ik ga hier direct mijn post al aanpassen; ik overweeg ook om met de rest van mijn verzekeringen over te gaan naar hen, iemand daar ervaring mee ?


10 Antwoorden op “Ervaringen met verzekeringsmaatschappij Corona?”

 1. Heel tevreden , 1 keer nodig gehad voor me auto, alles was direct in orde !!

 2. Hier twee wagens met kilometerverzekering bij Corona. Al eenmaal een ongeluk. Alles perfect geregeld en geld snel ontvangen.

 3. Ik ben daar heel tevreden over. Heb al accident gehad (niet mijn fout en heel eenvoudig ongeval) . Alles snel en goed afgehandeld.

 4. heel tevreden van .. wij hebben een hondenverzekering bij corona… alles correct en direct geregeld👍

 5. Godelieve schreef:

  Toch nog altijd liever makelaar meer vertrouwd als je wat ouder word .

 6. Wij zijn al jaren aangesloten bij Corona. Blijft de goedkoopste met een betere service! 👌

 7. Marleen schreef:

  voor mezelf vind het heel belangrijk dat ik correcte prijzen betaal voor onder andere mijn verzekeringen. Vroeger was het meer de gewoonte om je vertrouwen te geven aan een bepaalde verzekeringsmakelaar, die dan ook nog wel bij je thuis kwam.En die bleef je trouw. Mijn verzekeringsmakelaar is al enige tijd op pensioen, ik heb de polissen overgegeven aan zijn opvolgers. Maar ook van mijn verzekeringsmakelaar was ik toen niet tevreden. wij hebben als familie een heel traumatische situatie meegemaakt. Mijn enige zus werd vermoord door haar schoonvader. ik wil het nu niet hebben over de emoties die daar bij komen kijken. Maar wel op het gebied van verzekeringen

 8. Marleen schreef:

  ik had de familiale verzekering bij Vivium. Vanuit deze verzekering heb je recht op een advocaat. Zelf te kiezen. Wat we ook hebben gedaan. Wij hebben echter onszelf laten leiden in de keuze van advocaat, door enerzijds, mensen die hem aanraadden, en anderzijds door het feit dat hij in onze buurt praktijk had. Hij bleek echter een heel arrogante advokaat (en sorry voor de woordkeuze : klootzak) te zijn. op een gegeven moment zou het een assisenproces worden Hij nam een heel arrogante houding aan. . mijn verzekering was niet akkoord met zijn visie en weigerde dan ook om tussen te komen.tot daar de vrije keuze; ik kon het hen niet kwalijk nemen, maar wij waren wel slachtoffer en verzekerde. vivium weigerde dus te betalen. dan vraag ik me af ; waarom moet ik als verzekerde tussen de verzekeringsmaatschappij en de advocaat hangen ? ik ben verzekerde, ik moet ontvangen daarvoor. ik heb daarvoor ieder jaar betaald. Het is al moeilijk genoeg dat je die situatie meemaakt. hoeveel pijn je voelt op dat moment. Maar dan moest ik me ook nog eens gaan bezighouden tussen de vete tussen mijn advocaat en mijn verzekering. Als ik niet mondig genoeg was geweest, dan had vivium gewoonweg geweigerd om de kosten van de advokaat te betalen, omdat ze niet akkoord gingen met zijn zienswijze. en daar sta je dan. Ik heb uiteindelijk vivium laten weten dat deze advocaat me werd aangeraden, dat ik niet verder heb willen gaan met hem, maar dat ik op dat moment niet kon weten dat hij een advocaat was die niet voldeed. en dat ik alle papieren aan hen had doorgestuurd zoals gevraagd. En dat vanaf het moment dat ik de aanvraag indiende, tot op het moment dat zij die aanvraag weigerden, ikzelf me van geen kwaad bewust was, en dat ik vond dat ze dat wel moesten betalen; als familielid ben je zo kwetsbaar op zo’n moment. en dan verlangen ze nog van jou dat je nog helder kan denken. Mijn advocaat heeft uiteindelijk de rekening aan mij persoonlijk gestuurd. de verzekering wilde niet betalen dus, ….:) ik heb die rekening doorgestuurd naar mijn verzekeringsmaatschappij. ze wilden de rekening uiteindelijk wel betalen, maar enkel op mijn rekening, ze wilden geen gezichtsverlies lijden tov mijn advokaat.

 9. Ik heb die gehad maar toen las ik dat elke maand men auto daalde in waarde nu heb ik een verzekering daar blijft die 12 maanden dezelfde waarde behouden 😊 kleine letters lezen

 10. Wij zitten al jaren bij corona en echt een goede verzekering! 😊


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.