Ervaringen met Yuzzu autoverzekering?

Yuzzu zou volgens de berekeningen voor ons de goedkoopste autoverzekering zijn voor onze nieuwe wagen. Dus ik wil even horen naar de ervaringen? Aanrader of toch beter niet? Volgende goedkoopste zou Ethias zijn.Bedankt voor de feedback


13 Antwoorden op “Ervaringen met Yuzzu autoverzekering?”

 1. Wij zijn heel tevreden van Ethias, de enige zonder vrijstelling bij de Omnium.

 2. Wouter schreef:

  Indien u niet veel kilometers per jaar rijdt kan ik u de kilometerverzekering van Corona direct aanraden. Ikzelf ben daar al +10j klant. Ik betaal enkel voor de gereden kilometers. Rij ik meer betaal ik iets bij, rij ik minder krijg ik geld terug.

 3. Maaike schreef:

  Wij zijn bij Yuzzu en zijn er tevreden van. Vriendelijke klantendienst, snelle verwerking van alles.

 4. Heel tevreden van Yuzzu (vroegere Touring) al enkele keren nodig gehad voor een schadegevallen en altijd tip top geregeld.

 5. Veronique schreef:

  Yuzzu is bij de goedkopere. Heb daar verzekering voor tweedehandswagen. De autoverzekering is heel gemakkelijk online af te sluiten.

 6. Pieter schreef:

  Trekt op niets, stonden in panne. Konden auto niet terug vinden in de database. Alleen maar gebrekkig Frans aan de telefoon. Na 5 keer bellen eindelijk toch gedepanneerd geraakt. De volgende dag alles laten over zetten naar KBC.

 7. DVV goede verzekering, je spaart Oscars die je kunt inzetten om franchise af te kopen, gratis depannage bij ongeval, ik neem BA + (rechtsbijstand) en glasbreuk bij. Had sterretje in voorruit, naar Carglass, zij namen contact verzekering, niets moeten betalen!

 8. Belfius. Supergoed. Wel wat duurder maar prijs kwaliteit is heel goed. Inclusief vervangwagen en pechverhelping in het buitenland!

 9. ANneke schreef:

  Hier niets dan lof ook bij bij regeling van ongeval alles heel vlot verlopen

 10. Als je er geen probleem mee hebt om alles online te doen, zeker doen !! ik ben al 5 jaar klant bij hen. Ongeval gehad een paar jaar geleden. Heel snelle afhandeling, uitbetaling omnium stond na een week al op m’n rekening

 11. Dominique schreef:

  Alles kan goedkoper maar leest dan aub ook de kleine lettertjes. En bekijkt als je voor hetzelfde ook verzekerd bent. Ik geef de voorkeur aan een verzekeraar die ik nog persoonlijk kan bellen en aan de deur eens kan gaan. Dan die grote banken en bureau die maar beperkte openingstijden hebben.

 12. Tevreden van afhandeling schadegeval bij ethias. Geen ervaring bij yuzzu.

 13. Freddy schreef:

  Onze dochter sloot een verzekering bij yuzzu af voor een wagen, die op naam van mij, haar vader, is ingeschreven. Na een controle in het verkeer, waarbij onze dochter positief testte, werd de wagen geimmobiliseerd en verloor ze haar rijbewijs voor enkele jaren. Daarom namen we contact op met yuzzu om de verzekering op te zeggen of stop te zetten, zolang het voertuig geimmobiliseerd is. Wij hebben ZES MAAL (!!!) gedurende een half uur een wachtmuziekje gekregen met de melding dat alle lijnen “in gesprek” waren. Uiteindelijk kregen we dan toch iemand aan de lijn, die doodleuk reageerde dat hij ons daarmee niet kon helpen en dat we moesten wachten tot de wagen werd vrij gegeven. Ik raad iedereen aan om met een “degelijke” verzekering in zee te gaan, die wel degelijk bereid is om klanten te helpen!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.