7 Antwoorden op “Gaat jullie voorkeur uit naar nieuw of 2de hands”

 1. Wannes schreef:

  2e hands. Ik geef max 3000 aan een auto, en rijd er dan nog 5-6 jaar mee

 2. 2de hands is prima, maar niet te oud, koop minstens Euronorm 5, of je mag spoedig nergens meer binnen!

 3. Vanessa schreef:

  Ik mag met mijn Mazda euro 3 benzine nog tot eind 2027 binnen in de steden maar daarvoor doe ik het nie de steden interesseren me niet en die heeft ons 1100 euro gekost wel 2 de wagen want 2 nieuwe gaat er nie af ook nog verbouwingen rij er al 3 jaar mee en buiten gewone slijtage niks problemen mee

 4. Tweedehands. Een nieuwe auto kost zoveel meer, tenzij je een kleine goedkope auto koopt. Een nieuwe auto kost niet alleen in aankoop veel meer, maar dan neem je er een omnium bij, dan heb je wat kleine schade, dus dan laat je die maar herstellen, want je hebt toch een omnium, maar je moet wel een forfait zelf betalen. En na een paar jaar heb je geen omnium meer en als er dan iets mee gebeurt, ben je nog altijd veel geld kwijt. En dan heb je eens onverwacht grote kosten en dan moet je die ook doen, omdat de auto al zoveel gekost heeft. Koop een tweedehands benzine die niet teveel kost en dan kan je er nog een aantal jaren mee rijden en als er dan onverwacht grote kosten aan komen, koop je weer een andere.

 5. Venssa schreef:

  Onze vrijstelling van onze omnium van onze andere wagen is verschiet nie 750 euro er had eens een onbekende vanachter er tegen gezeten er was wa verf af we dachten ook via de verzekering nie dus eerste 750 voor ons rekening die van mij die oudere gewoon van een oudere mens gekocht stonden nog geen 100000 km’s op.

 6. Kristel schreef:

  Tegen 2027 willen ze dat je eender welk voertuig moet weg doen als het 8 jaar oud is, allemaal dikke zever als je het mij vraagt want de Corona heeft bewezen dat de luchtkwaliteit in de steden tijdens de zware Lockdown niet echt verbeterde. Dus het probleem zit hem niet in het vervoer .. maar ja alles om een mens op kosten te jagen. … Mij hebben ze 10 jaar geleden voor zot verklaard dat ik een benzinewagen kocht, ben ik nu even blij waar ik woon rij je zonder opletten direct de lez in en je ziet het pas als er geen ontkomen meer aan is. De eerste en enige plaat staat waar de zone begint op de E411 en je kan er enkel nog uit door er eerst in te rijden den dan rechts omkeer te maken. … Geldklopperij dus, aan de vorige afrit zou al moeten staan dat je een lez nadert, maar dat brengt niet op natuurijk. … Ik zou goed nadenken en naar gelang mijn budget een zo jong mogelijke auto kopen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.