12 Antwoorden op “Heeft er iemand ervaring met laptop van aldi?”

 1. ik heb er ee n hersteld vorige week, is niet om serieuze dingen mee te doen. Geef liever een 100 euro meer uit om een toestel met ssd van 500 en I3 processor te kopen.

 2. Sandra schreef:

  voor hetzelfde geld heb je een samsung heb ik nagekeken met hetzelfde schermgrootte dus dan zou ik toch samsung opteren kwestie van als er toch iets moest aan zijn dan is het bij aldi zo een gedoe om hem op te sturen en zo.verder ben ik wel van alles al content geweest van aldi.ik kocht mijn medion bij carrefour zelfde merk als in aldi maar ben heel tevreden van mijn samsung tablet!

 3. Dominique schreef:

  Ik dan de uitzondering. Heb er 1 gehad en heeft nooit correct gewerkt. Verschillende keren moeten missen omdat hij onder garantie binnen was maar probleem bleef bestaan. Pech gehad zekers.

 4. Ik een computer van Aldi vanaf 2001 en hij werkt ongelooflijk nog goed plus sims 2. 3 .4 opstaan plus ik dowelaed ook nog is kleding voor sims 3 .4

 5. Niet zelf maar ken er wel enkele en zijn tevreden…

 6. Ik heb jaren ene gehad. Jaren goed mee geholpen.
  Ik ben aan het wachten tot de volgende notebook komt voor mijn zoon. Deze week is het een tablet.
  Geen notebook he

 7. Heb ooit een notebook van Aldi gehad. Ongelofelijk traag, van in ‘t begin. Erg frustrerend, nooit meer opnieuw!

 8. Ik heb sinds vorig jaar een notebook van Aldi. Ik ben er supercontent van!! Wordt hier dagelijks gebruikt. Ik zou er onmiddellijk opnieuw eentje kopen als ik er nog één nodig heb. Ik heb hier ook een Toshiba maar deze van medion heeft toch de voorkeur bij iedereen in ons gezin

 9. Al 4 jaar een laptop van aldi. Doet het nog steeds heel goed

 10. Jaren geleden mijn eerste laptop van medion bij Aldi gekocht. Heel lang goed mee geweest, heel tevreden van. Enkele jaren terug koop ik dus zonder twijfelen nieuwe laptop in Aldi. Grootste miskoop ooit. Van bij het begin traag. Had blijkbaar een dubbel geheugen waardoor ik eigenlijk altijd vast zit, want hij is steeds vol of tegen zijn limiet en dan moet ik intern overzetten op ander geheugen dat dan wel 1TB is ofzo. Loopt vaak gewoon vast en dan kan je keilang wachten. Ik doe het in elk geval geen derde keer meer. Misschien goed als je er veel van kent, maar voelde mij toch in’t zak gezet.

 11. Ik heb hem zelf nooit gehad maar ik heb wel al gehoord dat het enorm goede dingskes zijn voor relatief weinig geld! Een aanrader!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.