2 Antwoorden op “Heeft er iemand hier al ervaring met de ilubat batterij?”

 1. Ik denk dat het belangrijk is om te kijken naar de aankoopprijs van dat batterijtje en wat je dan bespaart aan pstax.. als dit over 20 a 30euro gaat en de batterij kost u €2000 moet je je afvragen of dit nu al de moeite is…

 2. Als nieuwe eigenaar van het product moet ik zeggen dat ik eerder teleurgesteld ben in dit product.
  Ik heb gedurende de maand september, gedurende de zonnige piekmoment (10/09 tem 22/09) even bijgehouden wat het me heeft opgebracht.
  Bij deze piekmomenten kon de omvormer de extra kWh niet aan en heeft de ilubat dagelijks energie kunnen opnemen. Ik had dus tijdens deze super zonnige dagen veel verwachtingen van dit product…

  Mijn zonnepanelen (incl ilubat) hebben tijdens deze periode in totaal 396 kWh opgebracht aan energie.
  De ilubat heeft echter 6 dagen v/d 12 dagen energie teruggegeven met een totaal van zo’n 2,64 kWh.
  Dit komt in mijn situatie uitgerekend overeen met 0,67% extra gewonnen energie.

  [b]NOTA: Zelf moest hij elke dag energie teruggeven zou ik maximaal aan 5,72 kWh (of 1,45%) hebben gezeten aangezien de ilubat telkens slechts 0,45 kWh per oplaadbeurt terug kan afgeven aan energie.[/b]

  conclusie… kon ik de tijd maar terugdraaien, dan had ik dit nooit aangeschaft. :-/


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.