7 Antwoorden op “Heeft er iemand tips ivm alarm, beveiliging voor in het huis en of camera?”

 1. Nicolas schreef:

  Wij hebben hier een deurbel met camera en een camera boven de garage hangen beide van http://www.ring.com dus zouden voor als achterdeur staan op beeld. Deurbel heb je al voor 99€ en naar gelang welke camera je wenst variëren de bedragen. Jaarlijks wel abonnement voor opnames per camera 30€ of als je meer als 4 camera’s hebt kan je een abonnement van 100€ nemen en kan je zoveel camera’s aansluiten als je wil. Ik ben er tevreden van doet wat het moet en goed beeld.

 2. Hier zowel camera’s als videofoon. Deurbel is van Ticino, niet goedkoop, maar wel betrouwbaar. Wij kunnen beiden op onze GSM zien wie er voor onze deur staat. Ook als er niemand belt. Camera’s zijn geplaatst door een vakman. Zijn het type “bollen” die ook aan winkels en banken hangen. Beelden worden ook opgenomen èn doorgestuurd naar GSM. Ook beveiligd zodat niet iedereen ze kan bekijken.

 3. Geen Verisure! Veel te gemakkelijk voor inbrekers. Hier is het nu gewoon een camerasysteem via app, superhandig! Ook de deurbel is met video en is in dezelfde app ook. Veel beter van prijs ook!

 4. Heb een alarmsysteem van B&B securities. Is duurder in aankoop dan Verisure, maar zonder verplichte meldkamer. Meldkamer is optioneel, 16 euro per maand. Zijn rookmelders op aangesloten ook, en je kan er camera’s op aansluiten, alsook een deurbel met camera

 5. Wij hebben alles van somfy en een deurbel met melding-camera van ring..
  zeer tevreden over, je kan alles via telefoon en alles word opgeslagen via harde kern.
  Geen verplichtingen, er heeft iemand van preventieteam langs geweest en onze woning is super beveiligd hierdoor.

 6. Kendra schreef:

  Vooral goed uitkijken voor “huurformules”. Komt ALTIJD duurder uit als je het berekent op een paar jaar.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.