10 Antwoorden op “Heeft iemand ervaring met etoro of MeXeM?”

 1. Mexem is professioneel voor een lage prijs. En je geld is er ook veilig. Heel flexibel platform in te vullen zoals jij dat zelf wil.

 2. Kasper schreef:

  Zelf beleg ik niet in aandelen maar heb veel positief gehoord over mexem en degiro

 3. Etoro vind ik wel een goed platform, maar niet voor echt aandelen te kopen maar meer om te traden, ook is dit niet zo heel goed omdat er maar een beperkt aantal aandelen zijn,
  Zelf voor aandelen te kopen gebruik ik degiro of bolero šŸ™‚

 4. Giovanni schreef:

  ja aandelen zijn echt wel beperkt, maar je kan er wel in cryptomunten handelen

 5. Jeroen schreef:

  Ik gebruik ook etoro voor aandelen en crypto. Weet niet of ze duur of goedkoop zijn, elke trade kost wel een bepaald percentage spread en geld terug naar u bank storten kost 25$. Voor de rest best flexibel en heb er nagenoeg nog geen problemen mee gehad.

 6. Kasper schreef:

  Etoro voor crypto? switch naar een beurs zoals binance! pak goedkoper, bredere keuze aan cryptomunten en meer.

 7. Giovanni schreef:

  ja die 25$ had ik ook gezien dat steekt mij zo wat tegen bij etoro, omdat ik dat wel veel vind als je maar een klein bedrag hebt. Misschien is dat ook wel bij andere maar dat weet ik niet.

 8. Jeroen schreef:

  ook veel meer gedoe, niet? Omzetten naar bitcoin dan kopen in crosspairs met bitcoin, betalen per coin/per transactie, terug omzetten van bitcoin naar euro, … of was dit enkel vroeger zo?

 9. Jeroen schreef:

  ja idd, voor de rest is het ook een beetje social trading, sommige gebruikers posten echt goed nieuws, tegenkant is natuurlijk ook veel influencers en nutteloze posts. Had het 1 keer gedaan, terug gestort naar de bank, en het duurde langer dan voorzien en heb toen niets moeten betalen.

 10. Niet met elkaar te vergelijken. Etoro is handelen met cfd’s. Wat ik persoonlijk een heel groot risico vind. MeXeM is een traditionele online broker. Heel goed handelsplatform en zeer lage tarieven. En tevens begeleiding van een Account Manager.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.