Heeft iemand suggesties voor niet te duur maar kwalitatief goede boxershorts?

Voorheen kocht ik altijd mijn ondergoed bij Zeeman, over algemeen goede kwaliteit voor redelijke prijs. Ik merk dat sinds mijn laatste aankopen, de kwaliteit echt wel achteruit is gegaan. Voorheen deed ik 2 jaar met een boxer, nu heb ik er die na 6-8 maand al gaten beginnen te vertonen. Heeft iemand andere suggesties voor niet te duur maar kwalitatief goede boxershorts?


11 Antwoorden op “Heeft iemand suggesties voor niet te duur maar kwalitatief goede boxershorts?”

 1. Ik heb er onlangs bij action gekocht,wel goed.Hema heeft ook goede kwaliteit maar wel iets duurder

 2. Dat is met alle goedkopere kleding tegenwoordig. Vroeger kon je daar nog veel profijt mee doen maar nu zijn het letterlijk vodden die je koopt.

 3. Ik schaam mij dood maar ik heb sloggie onderbroeken die meer dan 10 jaar meegaan. Dan komen die toch absoluut als goedkoopste uit de bus, nee?

 4. Nathalie schreef:

  Eerst en vooral melden bij Zeeman.. Zodat ze hier iets aankunnen doen. Maar als er niets gemeld wordt weten ze het ook niet. Ik koop voor heel mijn gezin bij Zeeman en ik heb geen problemen dus misschien ligt het probleem bij 1 soort maar.

 5. Kristelle schreef:

  Bij Hema. Koop die van mijn man al jaren bij Hema. Ze zijn nog altijd even mooi en in model als een paar jaar geleden. 😊

 6. Marleen schreef:

  Zelfde probleem hier met de boxers van Zeeman, de anderen die jullie hier melden dat zijn gesloten boxers vrees ik.

 7. Ik heb dit ook gemerkt!!! Ondergoed waarbij de naad begint los te komen na 1 keer wassen!!!! En gewoon bij 1/3 tot de helft van de onderbroeken die ik gekocht had hé! Niet ééntje ofzo!! 🙁 Ik kon altijd vertrouwen op de zeemand voor onderbroeken 😭💔

 8. Bij Lidl vallen ze ook prima mee. Goede kwaliteit en goedkoop en zitten heel goed

 9. Celine schreef:

  mijne man is zeer content van de boxers van de C&A. Beetje duurder maar ze gaan jàren mee, in tegenstelling tot die van de zeeman, waar idd na een half jaar al gaten in zitten.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.