3 Antwoorden op “Hello Fresh – Ervaringen, Klachten & reviews”

 1. Zijn er mensen die boodschappen doen via hello fresh?
  Voor en nadelen?
  Goedkoper of niet?
  Mij leek het interessant omdat je dan exact weet welk bedrag er welke dag van je rekening gaat + ik niet zoveel moet wegsmijten van eten..
  Maar het lijkt me dan ook weer te weinig van vlees/vis, en moet sowieso nog om drank en allerlei andere zaken..

 2. Camille schreef:

  Ik heb het een paar weken geprobeerd, het eten zelf was super lekker maar als je met ne grote eter thuis zit is het vlees dat je krijgt te weinig! Dan koop ik liever 10 euro aan vlees id winkel dan dat kleine beetje dat je krijgt…

 3. Ik ben ook een super tevreden klant al bijna 2 jaar. Ik smijt bijna niks meer weg, porties zijn ruim genoeg en aan het weinige vlees raak je gewoon! Als ik nu nog naar de winkel ben ik op korte tijd buiten! Zalig gewoon!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.