6 Antwoorden op “Hoe kan ik een F76 foutcode oplossen bij een vaillant ecotec plus?”

  1. Maarten schreef:

    Vakman bellen die de juiste diagnose kan stellen en de onderdelen heeft lijkt mij een goede oplossing

  2. Waarschijnlijk geen circulatie over de ketel. Het is de primaire warmtewisselaar niet die van het sanitair šŸ˜‰ kan verschillende oorzaken hebben

  3. Draait de pomp nog? Staat er een bypass in de chauffagekring

  4. Gewoon de sensor kortsluiten. Die wordt op de nieuwere modellen toch niet meer gemonteerd.

    1. Hallo Bruno, kan dat geen kwaad dan, de sensor kortsluiten? Ik heb dat nu gedaan en dan is inderdaad de foutcode verdwenen. Echter vraag ik mij af of dit dan zo kan blijven of kan de primaire wisselaar zo veel te heet worden en dus brandgevaarlijk?


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.