7 Antwoorden op “Hoe vochtplekken muur behandelen?”

 1. Saskia schreef:

  Je vult een lege spraybus met 1/3 azijn …. je spuit op de vlek … en dit herhaal je een paar dagen dan gaan de schimmels doodt en dan kan je het afwassen met een schuursponsje en pure allesreiniger erop … heb ik ook gedaan 🙂

 2. Saskia schreef:

  Ik zou het doen want vochtvlekken zijn van schimmels … alleen als het op een geschilderde muur is hé … ik heb het gedaan in mijn badkamer … en het was weg … ook zien daarna dat je iedere dag goed verlucht ook in de winter als het koud is 🙂

 3. Javel op spuiten eventueel beetje verdunnen om de schimmels te doden, even laten intrekken en afwassen, vochtproblemen verdwijnen alleen voor altijd als de oorzaak wordt aangepakt, indien het een probleem is in de muren blijft t terugkeren en dan is er maar één oplossing, een vochtexpert laten komen zien.

 4. Dan ga je het normaal gemakkelijk weg krijgen, beetje javel en goed afwassen en misschien een nieuw laagje verf erop.

 5. Marie-Rose schreef:

  Gene javel!! Allesreiniger, soda bicarbonaat, misschien azijn

 6. Het lijkt me toch iets van vocht. Een keer javel op een spons doen. Met het wrijven verdwijnt het. Als het weg is. Toch even wachten om te zien wat de oorzaak kan zijn. Het kan ook van de buren komen.

 7. Mirella schreef:

  Javel dood alle schimmels en je muur wordt weer mooi wit…ik vind het persoonlijk het meest effectieve.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.