15 Antwoorden op “Hoe voordelig netflix account bekomen?”

 1. De prijs is de prijs dat is volgens de aantal schermen dat je kiest maar er komt weinig vernieuwing op qua films

 2. delen met vrienden of familie dan is het veel goedkoper

 3. Steven schreef:

  Misschien eerst eens testen door zo kaartje te kopen

 4. Anneleen schreef:

  Als je een familie pack hebt bij Proximus, krijg je 2 euro korting op de eerste tv bundel. Netflix kan je daar op je factuur laten aanrekenen.

 5. Sylvia schreef:

  Voor films moet je het niet doen … maar als je graag series kijkt top. Test het via een oplaadkaart. 7,99 per maand voor 1 scherm. Maar soms kan je wel bij iemand ermee op die meer schermen heeft. dan is het goedkoper.

 6. 1 maand gratis proberen.. Ik betaal 8 euro per maand..door gezin met 4 is meer dan genoeg.. Kan gemakkelijk verdelen..

 7. Wouter schreef:

  Wij delen een account met 4 vrienden. Dus prijs van abonnement gedeeld door 4.

 8. interessant … hoe doe je dat dan .. gewoon e-mail en code delen ?

 9. Wouter schreef:

  1 persoon heeft het account. De andere 3 betalen per maand aan hem. Alle 4 inloggen op hetzelfde mailadres met hetzelfde wachtwoord. In die account zijn 4 profielen aangemaakt.

 10. Via Aliexpress kan het heel goedkoop. Of je gebruik een VPN om af te sluiten via Mexico of Turkije daarna kan je je instellingen gewoon op NL zetten en bespaar je zeker 60/75%

 11. Alannah schreef:

  Wij zijn afgestapt van digitale tv en kijken enkel via streamingdiensten. Netflix delen we met 4, daarnaast nog prime video voor 9 euro per maand. Komt allemaal veel goedkoper uit. Daarnaast heb je ook nog de gratis apps van vtm go en vrt nu dus daar kan je ook heel wat vinden die op tv is geweest šŸ˜Š

 12. DOrien schreef:

  Cadeaubon halen in de winkel, dan zit je niet vast aan het abo en je kan altijd opnieuw een cadeaubon ingeven voor verlenging..

 13. Eerste maand gratis als je via mastercard doet , dan kan je nog altijd kiezen of je er uit wilt of niet

 14. Ik ben afgestapt van de digitale tv , kids kijken hier vooral Netflix en stream met chromecast via de gratis apps zoals vtm go. Ik heb dus enkel nog Internet. Spaar ik zoveel met uit en eerlijk ik mis de digibox totaal niet


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.