6 Antwoorden op “Hoe weet ik of ik in aanmerking kom voor een studiebeurs?”

 1. Studietoelagen.be daar vind je de nodige info en Kan je alles online doen

 2. Gwendy schreef:

  Gewoon uw aanvraag doen bij de Vlaamse overheid? Dit kan online ook. normaal krijgt ge een mail terug met of je papieren moet doormailen/of je in aanmerking komt. Als ze nu een studiebeurs ontvangt, wordt dat volgend jaar automatisch nagekeken (of bij mij is dat toch zo).

 3. De aanvraag online invullen en dan afwachten? Ik ben alleenstaande mama van een universiteitsstudente met kot en eentje in het middelbaar en ik trek niks. Maar ik blijf het elk jaar indienen in de hoop dat ik het toch krijg, want ik zou het goed kunnen gebruiken.

 4. Gewoon indienen en ze zeggen wel of je dat krijgt of niet. Maar voor volgend schooljaar kan je nu nog niet aanvragen he, wel voor dit schooljaar

 5. Romina schreef:

  Studiebeurs valt weg vanaf 1 jan 2019 vanaf dan in groeipakket (samen met kinderbijslag)

 6. De berekening die je zelf maakt om je inkomen te kennen is niet dezelfde als de berekening die ze maken om een studiebeurs toe te kennen.

  Het kan zijn dat je denkt niet in aanmerking te komen voor een studiebeurs, maar dat je volgens hun berekening wel in aanmerking komt. Ze passen allerlei regeltjes toe..
  Als je twijfelt: Gewoon indienen en zij zullen wel zeggen of je iets krijgt..


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.