12 Antwoorden op “Hoeveel elektriciteit verbruikt airco?”

 1. hangt ervan af hoe vaak en hoe lang ge ze laat werken

 2. Hangt ook af als je gemengd gebruikt,koelen en warmen,gewoon koelen 75 euro/jaar,je kab hem ooj als ventilatie gebruiken,=verse lucht

 3. Maaike schreef:

  Dat is nu echt een vraag die zo lastig te beantwoorden is. Hoeveel units? Waar moet alles binnen getrokken worden?
  Diverse offertes opvragen bij airco bedrijven en je wordt al wat wijzer.

 4. Daikin redelijk duur om te plaatsen, super nazorg duurzaam en ecologisch (kan ook met warmtepomp dus geen verwarming meer nodig)

 5. Wij gebruiken ze sinds vorig jaar. ’s nachts gaat het uit en idd. Qua gebruik niet veel verschil gemerkt

 6. Gebruik heeft quasi niets verschil.
  Wij hebben zelfs 2 kleine en 1 grote unit
  Edit : snachts op warme dagen draait deze hele dag op nachtmodus en op vrije dagen ( max 2 per week ) draaien de 1 grote en 1 kleine heel de dag ook op warme dagen.
  De dagen dat we werken zijn staan bovenstaande ook gewoon savonds van 19:00 tot 00:00 op. Kwestie een kijk op ons verbruik te hebben 🙂
  Wij hebben de onze nu het vierde jaar en beste beslissing 🤷🏻‍♀️
  Voor prijzen offertes opvragen want dat is echt een persoonlijke vraag dat verschillend is

 7. Martine schreef:

  Hier draait airco op 2 kamers van 19 u tot middernacht. Verwarming gaat hier uit in mei tot eind sept. En ik merk geen verschil in me verbruik.

 8. Sheila schreef:

  Het is beter lang op een lagere stand dan kort op een hogere stand. Beter voor het energie verbruik

 9. Brenda schreef:

  Is heel zuinig in verbruik, net gekeken en van april tot nu 30€ verbruikt. En met warme dagen staat die altijd aan, ook als we niet thuis zijn (voor onze huisdieren dan). En vorige winter heb ik hem uitgetest als verwarming en blijkt goedkoper te zijn dan onze pelletkachel. Slechts 150€ verbruikt om te stoken. We hebben 1 binnen en buitenunit van 5,5kw, en is een 45m2 om te koelen/verwarmen.

 10. Wij hebben al jaaaaaren airco in living + slaapkamer en elk jaar komt er een periode dat je die wel écht gaat gebruiken , zijn er super gelukkig mee , een aanrader zéker weten 👍

 11. 4500 euro voor 2 slaapkamers (hoofdverwarming en airco) en living (bijverwarming en airco) verbruik per jaar +/- 700kwh bij ons.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.