Hoeveel franchise op autoverzekering?

Vraagje ivm met autoverzekering. We overwegen om te veranderen van verzekering. De nieuwe is veel goedkoper, maar heeft een franchise van €750, nu lijkt me dat veel om als franchise te nemen… ons huidige heeft €0 franchise, dus daar zit wel al voor een groot deel het prijsverschil denk ik. Hoeveel franchise hebben jullie?


13 Antwoorden op “Hoeveel franchise op autoverzekering?”

 1. Liesbeth schreef:

  Best laten vergelijken bij een onafhankelijk kantoor. 0€ franchise klinkt heel goed maar vaak zijn er dan andere voordelen die wegvallen (repatriëring,…) Hangt ook af van de leeftijd van je auto natuurlijk.

 2. Martine schreef:

  Hangt ook af van welke dekking je neemt he. Je kan dat zo met alleen de tarief niet vergelijken.

 3. als je ook nog 2 andere polissen hebt bij Baloise, krijg je een familieplan…dan heb je max 1 schadegeval per jaar zonder vrijstelling…

 4. wij zijn ook bij ethias ,al dikwijls op andere plaatsen gaan horen maar voor zelfde voorwaarden nog geen goedkopere gevonden

 5. Tatjana schreef:

  Ik ben heel content van axa, was bij mij ook de goedkoopste voor een wagen met meer pk.

 6. Goeie raad: best gewoon overal gaan informeren. Je mag nooit een verzekering van iemand anders vergelijken met jezelf, er zijn te veel factoren die de prijs bepalen. En laat verschillende offertes opmaken met verschillende vrijstellingen zodat je alles naast elkaar kan leggen. Wij zijn zelf bij dvv en zijn heel tevreden. Daarvoor bij argenta, waar ik personeelskorting kreeg omdat ik er werkte, en nog waren we bij dvv 500 euro per jaar goedkoper af als we alle verzekeringen bij elkaar telden! En even goede of betere dekking in de polissen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.