15 Antwoorden op “hospitalisatieverzekering AG, tips en ervaringen gezocht?”

 1. Jezelf best beschermen met een wachtverzekering Horizon voor later, via AG of DKV dan ben je gerust tegen je pensioen ūüėČ

 2. Kristien schreef:

  Wij hebben AG. Hebben eens gehoord voor hospitalisatieverzekering van het ziekenfonds, maar scheelt toch echt veel in wat je ervoor krijgt hoor. Bij het ziekenfonds is er een plafond en stel je maar eens voor dat je een kind krijgt met een erg zware ziekte of zo, je zit rap aan je plafond dan bij de ziekenkas. Wij hebben 1 keer iets voorgehad (in het buitenland dan nog): helicopter is gekomen, 2 nachten intensieve verzorgen en nog een dag gewone kamer, ambulancevervoer, … en die rekening was hoger dan het plafond bij CM. Heb uiteindelijk niets zelf moeten betalen bij AG.

 3. Bianca schreef:

  Ik heb hospitalisatie voorzorg plus. Heel tevreden van

 4. Hospitalia + van partena. Over 4j veel gebruik moeten van maken. Man niercrisis, dan ik mijn bevalling en nadien ik terug opname let galcrisis en operatie. Altijd 1 persoonskamer en niks van franchise. Alles mooi betaald. Echt aanrader!!

 5. Bij lieten onlangs dkv uitrekenen en ag insurance en dkv was goedkoper voor dezelfde dekkingen….miss ook es naar een kantoor gaan , offerte is gratis….

 6. Dkv en en ag kan je nie vergelijken bij ag krijg je na een hospitalisatie of dag kliniek wel 20 uren poetshulp bij dkv niet

 7. Wij zijn ook bij AG en betalen 1400euri per jaar voor 2 volwassene en kind je moet ten eerste al zien op welke leeftijd je je verzekering neemt want stap je nu over dan tellen ze vanaf je leeftijd die je nu hebt. Mijn vriend had een verzekering op werk bij af en na 18 jaar kreeg hi zijn ontslag. Wij zijn toen bij dkv gaan horen en daar was het 2600 euro plus mijn vriend is rugpatient en ik ben invalide met zenuwpijnen en mij wouden ze niet nemen. Dat gebeurt bij veel verzekeringen je moet eindelijk bijna gezond zijn om een verzekering te nemen . Dan maar terug bij ag want zij kennen mijn situatie maar de 18 jaar dat mijn vriend daar verzekerd was valt weg en we moesten opnieuw beginnen dus vanaf 44 en 51 en mijn zoontje 6. Dat is bijna het dubbel van de premie door onze leeftijd. Mijn zoontje was ervoor ook gratis. Nu ik ben heel tevreden over ag. Heb in het verlof op de terugkeer in Frankrijk een hartinfarct gekregen . Ik had er een 1 persoon kamer. Heb er op spoed gelegen ben over gebracht naar een ander ziekenhuis in de nacht ze hebben mij meteen geopereerd en 1 week daar gebleven en met de taxi terug naar Belgi√ę. Het heeft mij 0 euro gekost. Je moet steeds zien wat men aanbied. Bij de mutualiteit is het zeer goedkoop maar ze dekken niet alles wat ik nodig heb. Natuurlijk betaal ik er wel voor maar liever 1400 euro per jaar dan plots een rekening van 20.000 euro( is wat het mij zou gekost hebben.) te krijgen omdat mijn verzekering niet alles dekt.

 8. Ik heb een gewone hospitalisatieverzekering bij mijn mutualitei. OK, daar kan ik niet mee op een eenpersoonskamer, maar de essenti√ęle zaken worden daar toch grotendeels door betaald en dat kost mij een h√©√©√©l pak minder dan een priv√©verzekering!

 9. Dkv hospi select . Nieuwe Dkv formule aan goedkopere prijs

  En trouwens als je veranderd zal alle medische voorgeschiedenis er voor zorgen dat je uitgesloten bent op die zaken dus best blijven waar je bent. je betaalt meer maar je bent ook beter verzekerd

 10. Debbie schreef:

  Medicalia bij Partena, 75% remgeld terug ZONDER medische vragenlijst!

 11. Ik heb de hospitalisatieverzekering van het ziekenfonds. Ik geraak met mij medische achtergrond bij geen enkele hospitalisatieverzekering nog binnen … Geen probleem, deze verzekering is voldoende om mijn ziekenhuiskosten betaald te krijgen… (CM)

 12. Francois schreef:

  Ik weet niet wanneer jij je hospitalisatieverzekering hebt afgesloten , maar als dat onlangs was en ik zie je leeftijd ga je lang moeten zoeken voor goedkoper ! Ook éénpersoonskamer speelt een rol hierin . Ik betaal veel minder maar moest ik kiezen voor éénpersoonskamer gaat mijn hospitalisatieverzekering zeker niet tussenkomen in de erelonen .

 13. Ag-insurance heeft dezelfde dekking dan DKV, maar Ag is goedkoper omdat het niet moet komen van 1 verzekering.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.