hospitalisatieverzekering de voorzorg, tips en ervaringen gezocht?

Welk hospitalisatieverzekering is de beste?
Wie heeft er ervaringen met de hospitalisatieverzekering van de voorzorg?
Nu moet ik eerst zelf mijn facturen betalen en daarnaKrijg ik ze terug betaald
Door dat ik veel dag opnames heb loop dit al aardig op.
Nu zoek ik een hospitalisatieverzekering die rechtstreeks de facturen betaald


40 Antwoorden op “hospitalisatieverzekering de voorzorg, tips en ervaringen gezocht?”

 1. Anouschka schreef:

  Dkv betaald rechtstreeks alles, kosten die niet inbegrepen zijn moet je dan aan Dkv terug betalen

 2. Ik ben van DKV naar kliniplan van de voorzorg gegaan

 3. En? Ik ben tot nu toe verzekerd geweest via mijn man zijn werk. Eerst DKV dan Ethias en moet nu voor mezelf gaan instaan. Ben ook ah nadenken dus….

 4. Shanna schreef:

  ik ben daar heel tevreden van ben alleenstaande met 3 kinderen. Je moet wel uw ziekenhuisfactuur eerste zelf betalen en zij storten het dan terug, maar dat gebeurt vrij snel

 5. Kliniplan plus v de voorzorg betaal niks bij opname plus eenpersoonskamer

 6. Wij zijn onlangs overgestapt naar DKV kwaliteit betaal je nu eenmaal

 7. Ik zit in de voorzorg ik ben tevreden net erin gestapt. .. in de bondmoyson kliniplanplud ik betaal 200+- euro per jaar is meer dan voldoende. Alles wordt terug betaald tot een bepaalde grens en 1persoonskamer. Meer heb ik niet nodig.

 8. Stefanie schreef:

  Ik heb deze vraag gesteld dat ik bbij DKV 93€ per maand betaal voor mijn echtgenoot, zoontje en mezelf samen, en dat op jaarbasis best veel vind.
  Iemand had me aangeraden Kliniplan + bij de Voorzorg te nemen…

 9. Martine schreef:

  voor 3 pers is dat niet veel ,vind ik personlijk ,want DKV is wel het beste

 10. Jennifer schreef:

  Vlaams en neutraal ziekenfonds heel tevreden van hun hospitalisatie

 11. Marina schreef:

  Wij zijn bij cm en hospitalisatieverzekering is ok. Vergelijk eens bij uw ziekenfonds

 12. Sophie schreef:

  Hospitalia Plus van Partena is even goed als DKV! Alles met elkaar vergeleken 😉👍 maar stukken goedkoper!

 13. Anneke schreef:

  ik zit ook bij Partena en een Hospitalia Plus met Dentalia verzekering voor de dochters en mezelf. Hier ook enkel maar positief nieuws.

 14. Ethias zeker niet doen, betalen praktisch niets terug.kZou beter uitkomen zonder verzekering.

 15. Sandra schreef:

  enkele jaren terug gaf een vergelijking door Test Aankoop aan dat de hospitalia plus van het Onafhankelijk ziekenfonds dezelfde dekking geeft maar veel goedkoper is. Je moet wel aangesloten zijn bij het OZ.

 16. Wij zijn ook bij Oz Hospitalia + Heel tevreden van .
  Echtgenoot knieprothese kliniek en revalidatie 1 pers kamer…kwam állemaal super in orde .plús 3 mnd kiné nadat hij thuis was ..
  Geen enkel probleem .

 17. Rashmi schreef:

  Beter ga je niet vinden wel goedkoper…maar op deze dingen zou ik niet op besparen want als je het nodig hebt ben je blij met een goede verzekering…

 18. is idd duur …. tot de moment dat je het nodig hebt dan ben je heel blij . Wij ook dkv , veranderen doe ik niet

 19. AG komt tegenwoordig héél dicht bij DKV.. ik ga er alvast eens gaan luisteren voor mn jongste.. want ze passen constant hun voorwaarden ook aan, zelfs bij bestaande polis!

 20. Wij hebben ook Dkv het is het beste van het beste 😊 …. gezondheid gaat boven alles

 21. Bij verzekeringsmaatschappij, altijd duurder, omdat die beursgelinkt zijn en ziekenfondsen niet. Daarmee dat die eerste hun voorwaarden en voordelen constant aanpassen en veranderen. Hier bij cm plan en fix extra. Bij dagopname zowiezo 25.00€.

 22. Christel schreef:

  Dkv is bij de beste maar ook bij de duurste. Je kan ook bij de ziekenkas een hospitaal fix extra (en mediko) nemen, die is nog betaalbaar en dan heb je ook de basis dekking.

 23. Marina schreef:

  vroeger ook bij dkv nu bij cm en weinig verschil en ben al dikwijls op genomen geweest

 24. AG is ook goed vergelijkbaar met dkv maar wel wat goedkoper maar let wel op als je al lang bent aangesloten en intussen wat ouder bent gaat je premie omhoog als je verandert je hebt intussen dan ook meer kans op ziekte dus kost je de verzekering ook meer redeneren ze.

 25. Raymond schreef:

  dkv is super, mss ietsje duurder maar ze dekken zovele onkosten! Zou geen ander meer willen

 26. Ja moet kijken naar je dekking. De verzekeringen zijn overal ongeveer hetzelfde maar de dingen die ze dekken zijn anders dus dat even vergelijken.

 27. Marleen schreef:

  Als je nu overstapt dan heb je bij een andere een duurdere premie, want wordt bekeken adhv je leeftijd. Heb ook DKV en de vraag al aan mijn makelaar gesteld.

 28. Shanna schreef:

  Ik ben van DKV naar kliniplan van de voorzorg gegaan

 29. Wij zitten bij Partena. Goeie online service! Alle nodige documenten kan je gewoon downloaden en afgeven aan de arts.

 30. DKV is één van de besten, ik zou blijven als ik jou was. Wij nu met pensioen en sindsdien bij CM. Zeer veel restricties !

 31. Davina schreef:

  Al 15jaar DKV,wil niks anders. Betaal 24€ per maand en zit in het oude systeem wat veel beter is dan het huidige.

 32. Kbc, sinds mijn in pensioenstelling reeds meerdere keren nodig gehad, lisbreuk, nieuwe heup enz.. De eerste €100 per jaar is voor ons (franchise) en wij betalen € 128 per maand voor mijn vrouw en mezelf, ik ben 71j en mijn vrouw 70.

 33. Bettie schreef:

  Zit ook al geruime tijd bij dkv, betaal ondertussen bijna 200eu per 3mnd… voor ons gedrie…
  Kaartje afgeven en je kan wel op beide oren slapen… ben bang van adders onder het gras bij andere verzekeringen of via ziekenkas, dus verander daarom ni

 34. Neutraal ziekenfonds, onlangs vergeleken en is nagenoeg hetzelfde voor minder geld!

 35. Christophe schreef:

  DKV en AG hebben de ruimste dekking in nomenclatuurnrs… Veel meer behandelingen uitgesloten ergens anders, heeft natuurlijk wel zijn prijs 🙄

 36. DKV is indd nog steeds de allerbeste en uitgebreidste verzekering

 37. Veerle schreef:

  Dkv heeft sinds vorig jaar zelf enkele goedkopere alternatieven, miss bij je makelaar eens navragen of je kan omvormen zonder leeftijdscorrectie of nieuwe medische acceptatie, niet vergeten ook te vragen naar de voorwaarden 😉

 38. Ik heb een hospitalisatie bij mijn ziekenfonds .alles word terug betaald . Natuurlijk dkv is duurder maar daar heb je drie maand nazorg erbij en kun je ook je opleg medicijnen tot drie maand erna terug betaald krijgen en mag je ook 1. persoons kamer nemen zonder bij betaling . En dat heb je niet bij ziekenfonds . Je mag geen 1 persoons kamer nemen . Aan alles zijn er voor en nadelen . Goed alles lezen voor je een beslissing neemt . Ziekenfonds bond moyson heeft een goed kopere en een duurdere . Je kunt alle hospitalisatie verzekeringen online vinden met alle info en prijzen

 39. Annick schreef:

  Cm ….. alles in een pakket … 550 ongeveer per persoon ! Maar Dkv zou ik niet direkt uitstappen , maar als het echt te duur is . Vind ik cm zeer goed👍( natuurlijk geen kamer alleen nemen)


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.