10 Antwoorden op “Iemand die starfund bij ING heeft? Kan je dit zomaar terug stopzetten?”

 1. Kan je stopzetten wanneer je zelf wilt dacht ik.

 2. Patricia schreef:

  Is dat hetzelfde als het beleggen met kleingeld bij KBC?

 3. nee soort V pensioensparen, maar belegd, dus afhankelijk V d beurs….

 4. Je kan het stopzetten, maar als je het zou willen afhalen het gespaarde geld, betaal je 30% ‘boete’

  1. Prinses schreef:

   Ja, boete omdat je al een belastingvoordeel hebt gehad.

 5. Christophe schreef:

  Ge kunt da stop zetten maar ge verliest veel zou zeggen ga eens vragen wanneer de eind datum is dan krijg de heel bedrag,ge kunt wel uw maandelijks bedrag minder nemen

 6. Ik heb starfund en staat al 6 maanden op pauze , allemaal perfect mogelijk.

 7. Kenneth Van Imschoot schreef:

  Heb hier een bijkomende vraag bij. Ik heb ook een StarFund rekening bij ING lopen (nog geen vol jaar). Nu zit het zo dat wij ons een huis hebben gekocht en dat het financieel beter was om naar KBC over te stappen. Dit gaan wij dan ook doen. Nu vraag ik mij af wat er gebeurt met die Star Fund rekening, en of ik die dan zomaar kan opzeggen. Zoniet zou ik ze graag behouden, maar weet niet of er een zichtrekening aan gekoppeld moet blijven.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.