10 Antwoorden op “Iemand die wat prijzen kent van vaste airco’s?”

 1. Patricia schreef:

  Best gewoon een paar installateurs uit jouw regio contacteren voor offerte.

 2. Carijn schreef:

  3500 € voor living met open keuken en 1 grote slaapkamer .

 3. Evelyne schreef:

  Hier living en open keuken maar komen aan een veel hoger bedrag. Hoe groot is je living, hoeveel glas…. Gewoon iemand laten komen…

 4. Carijn schreef:

  zal 60vierkante meter zijn . Met in de keuken een groot raam van 3 op 2,50 meter.

 5. Sander schreef:

  Wij hebben 3 slaapkamers op het eerste verdiep die ik laat koelen met een vaste airco in de gang boven. Zo spaar ik 2 binnen-units uit en koel ik toch heel de bovenverdieping.

 6. Tamara schreef:

  en lukt dat een beetje? Zo 1 centrale in de hal? Want daar heb ik ook aan gedacht om het zo te doen. Maar ik heb 4 slpk. Op elke hoek van het huis 1. Daar midden in de badkamer en hal.

 7. Sander schreef:

  ja dat lukt ons aardig, echter is de totale oppervlakte maar 50 vierkante meter… en uiteraard moeten de deuren blijven openstaan

 8. 2 zolder kamer +1 slapkamer op verdiep alles op 1 buiten unit, merk Daikin 4000€

 9. Vaste airco is zelfs aan te raden om te verwarmen, ook dan heel zuinig in verbruik. Wij hebben 2800€ betaald voor 1 binnen en buitenunit van 5,5kw, Samsung windfree. In de zomer laten plaatsen. Wij betalen ongeveer 200€ elektriciteit voor een heel jaar te koelen en te verwarmen.

 10. Joe de taxi schreef:

  Ik heb voor mijn bureau een Carrier binnen en buiten unit laten plaatsen vorig jaar van 3,5 kw voor €1686 incl 6% btw. Voor een Daikin maar je daar gerust €1000 bijtellen (heb ik ook op andere locatie). De Carrier heeft een zeer stille functie en ik ben er heel tevreden over.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.