9 Antwoorden op “Iemand een tandverzekering bij bond moyson? ( Dentaplan ). Ervaringen ?”

 1. Michele schreef:

  ik heb een!!! Niet helemaal ok denk ik dan!!! Vergeten Mn papieren te laten invullen ( tandarts zal dit wel nog doen), maar ze kunnen het verschil niet terugstorten! Twee jaar betaald šŸ¤­

 2. Jolien schreef:

  Interessant vo de kids. Voor mezelf niet. Tanden moeten laten trekken en een stukje moeten laten maken. Maar geen terug betaling omdat ik te jong bent. Betaal ik daar da al 4j voor. Wat teleurstellend op het moment zelf.

 3. Domien schreef:

  je hebt geen terugbetaling van de gewone mutualiteit. Maar dentaplan komt zeker tussen in de kosten. Zou me dus nog maar eens informeren…

 4. Sandra schreef:

  Wij hebben dit voor heel het gezin en voor het ogenblik steeds alles terug gekregen waar de mutualiteit geen terugbetaling van deed….wel is het zo dat het 1ste jaar minder is, 2de jaar iets meer en de 3de jaar de maximum dat je kan terugkrijgen…

 5. Vlaams neutraal ziekenfonds is zeer goed voor tandzorg

 6. Ik heb deze en zeer blij mee. Vorige week nieuw kroon gestoken op aanwezig implantaat 775 euro wat zeer veel geld is. Daar kreeg ik 80 % van terugbetaald . Anders wat dat niks geweest zonder verzekering . Doen!

 7. Ik wacht al meer dan drie weken op een terug betaling voor een brug wat ik enorm lang vind ,ze beloven op 14 dagen .Bij hoge kosten is dat heel lang ,wij moeten ook correct betalen voor de verzekering.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.