12 Antwoorden op “iemand ervaring met 123inkt.be?”

 1. Nathalie schreef:

  Wij hebben ook een laserprinter gekocht, de andere (inktjet) verbruikt veel inkt voor schoonmaken. Wij hebben na grondig vergelijken bij consumentenbond vorige maand de Brother MFC-L2700DW gekocht toevallig bij 123inkt (voordeligst) voor € 124,50.

 2. Ik heb een laserprinter en koop mijn benodigdheden daar. Altijd van hun huismerk. En ik ben heel tevreden

 3. Net nieuwe printer gekocht en is een inkjet dus…
  Is LaserJet ook voordeliger als je niet elke dag gebruikt?

 4. Ja zeker, net daarom heb ik het gekocht. Bij mijn inkjet had hadk elke keer een half uur werk om alles weer aan de praat te krijgen, inkt uitgedroogd, gelekt, kopen reinigen etcetc. Laser heb ik dat probleem niet. Af en toe reinigt die vanzelf, duurt nog geen minuut… ik heb mijne nu 4 jaar een nog nooit liggen klungelen voor ik kon printen, natuurlijk wel eens de patronen vervangen, maar dat is ook snel gedaan

 5. Nog maar een keer besteld. Ging zeer vlot en alles in orde.

 6. las hier en daar al dat als je een printer van HP hebt de kans groot is dat de cassettes geweigerd worden! opletten dus.

 7. Ik koop daar ook altijd….Maar dan het huismerk zelf. Supercontent van…

 8. Veerle schreef:

  Altijd huismerk gekocht maar hp weigert nu de inktpatronen ! Enkel originele passen er nog in !

 9. Bestel daar altijd…snelle levering en prima service

 10. Martine schreef:

  Ik heb huismerk gekocht en inktcasette al vervangen. Is hp printer en het werkt. Het zouden maar een paar types zyn van hp waar het huismerk van cassettes niet op wil werken. Had ergens een lyst gezien en myn type printer stond er niet tussen. Service van 123 is heel goed. Vlug geleverd en in orde.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.