11 Antwoorden op “Iemand ervaring met Aqua Service?” 1. Pieter schreef:

  Enkel ervaring wat onderhoud betreft. Vind ze ontzettend opdringerig…

 2. schoonouders zelfde ervaring, erg opdringerig bij aquaservice. erg vaag in de uitleg en via diverse kleine firma’s toch te doen met aquaservice. ze hebben uiteindelijk gekozen voor Ecolab en hebben daar geen seconde spijt van gehad. goedkoper en nul problemen.

 3. Stephanie schreef:

  Aquacare kinetico, we hebben een toestel niet groter dan vroegere pc-bak in kast staan. (15jaar) nooit meer breuk aan boilers door kalk, idem was, minder verbruik zeep. Hier direct nieuwe mocht hij stuk gaan. Tevens komen ze 1x per jaar leveren zout en terwijl controle/ onderhoud toestel. En prijs was zéér doenbaar

 4. hannelore schreef:

  Ons hadden ze “levenslange garantie” beloofd, maar na wat onderzoek blijkt dan dat dit niet voor ons leven lang is, maar voor de levensduur van het toestel. Dus een serieus loze belofte en eerder duur. Wij hebben Bayard en Grunbeck overwogen (uiteindelijk voor Bayard gekozen aangezien die iets goedkoper waren).

 5. Ik kan er maar 1 aanraden delta wateronthader duplex.
  Top systeem zonder elektriciteit en Belgische makelij. Geen onnodige contracten! (En leuke zelfbouwvoorwaarden!)

 6. Samantha schreef:

  Wij hebben aquacare of kenetico als verdeler en wij zijn hier super tevreden van!! Elk jaar bellen ze zelf ruim op tijd voor het onderhoud en als we een probleem hebben staan ze er dezelfde week nog! Echt een aanrader!

 7. Ik heb van watts de oneflow waterontharder, zeer tevreden van en maar om de 2 jaar een patroon vervangen

 8. Chantal schreef:

  Wij zijn content over de waterontharder alleen niet over het onderhoudscontract dus goed inlezen voordat je instapt.

 9. ik had er 1 van hen, maar niet tevreden van. Sinds kort een watts oneflow hangen. Veel compacter en zeer tevreden van de werking en een stuk goedkoper/compacter. Ook geen elek en afvoer meer nodig.

 10. Absoluut niet content. Ze kunnen zelf geen gat boren zonder schade. Heb het zout laten onderzoeken: zeeeer slecht voor de leidingen. Ze hadden ons een chinees toestel gegeben terwijl we de prijs van een amerikaans model betaald hadden. Ze hebben het proberen te verdoezelen door de verpakking direct mee te doen . En het was ook een blanco verpakking terwijl de juiste vol reclame staat van aquaservice. Via Test-Aankoop proberen af te geraken van hun contract maar toch de volle pot moeten betalen voor het toestel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *