12 Antwoorden op “Iemand ervaring met autoverzekering bij touring?”

 1. Tijd insteken en bestek vragen bij verschillende verzekeringen.

 2. Debbie schreef:

  Geen touring !!! Kan er geen goei woord over zeggen!!

 3. Wij zijn bij touring en heel tevreden van en voordeligste en grote omnium

 4. Marion schreef:

  Ja, wij zijn bij Touring en eerlijk gezegd: nooit meer !!!
  Ik had verleden jaar een aanrijding door iemand die gewoon achter op mij was gereden. Als het overal zo een miserie is om je geld te mogen ontvangen, kan je volgens mij beter geen verzekering hebben. Ik was echt om te briezen en omdat wij gedurende meer dan twee maanden zowat elke dag gebeld en gemaild hebben, mochten wij na al die tijd eindelijk ons geld hebben ­čś«
  Erger kan het nergens zijn, denk ik dan…….

 5. Axa heb ik en dat wordt direkt geregeld met de garage zonder problemen met vervangwagen en al.

 6. Natacha schreef:

  Ik heb zowel een auto als brandverzekering bij Baloise.

 7. ik heb totaal omium bij VIVIUM — lid van de P&V groep

 8. Goed zoeken want ik heb ervaring met verzekeringen als je iets aan de hand heb betalen ze niet direct er zyn altyd tussen deurtjes


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.