12 Antwoorden op “Iemand ervaring met Car.Next of Cardoen?”

 1. Kristel schreef:

  Ik heb mijn auto gekocht bij cardoen. Ik heb hem nu 3 jaar.. nog niets van problemen gehad

 2. Wij hadden onze eerste auto gekocht bij cardoen en geen enkel probleem hebben de zelfde service gekregen als bij een gewone garage.
  Was een nieuwe auto met juist de kilometers erop van op en af de vrachtwagen en na de keuring te rijden deze had dus 32 km op de teller.
  Hebben toen nog een jaar gratis onderhoud gekregen bij een erkende bosh garage ( is dus 3 keer binnen geweest voor onderhoud op 1 jaar omdat we veel km deden)
  Dit is wel 15 jaar geleden sinds vorig jaar een nieuwe gekocht omdat de vorige helemaal op was heeft ons 14 jaar trouwe dienst bewezen en niks problemen buiten de slijtage wat normaal is

 3. 1 van onze vorige wagens bij cardoen gekocht. Goede koop, top service, aan te radden 👌

 4. Zelf geen ervaring bij cardoen,maar voor zover ik al heb gehoord kan het zijn dat de auto’s die ze daar verkopen lichtjes afwijken van de modellen die hier via de dealers verkocht worden.
  Of dit klopt weet ik niet 🤷🏼‍♂️

 5. dat kan,kopen overal stocks, ook in het buitenland,vandaar,is dat daarom mínder goed, denk van niet

 6. Zeker bij een aankoop te goei vergelijke van wat je bij een dealer (Belgische wagen) krijgt en wat bij een cardoenwagen. Garanties, vab bijstand, opties van de wagen, …
  Zodat je appelen met appelen kan vergelijken.

 7. Jurgen schreef:

  Auto’s Cardoen komen veelal van Spaanse automarkt.

 8. Martine schreef:

  Super content van mijn Mercedes A klasse die ik er kocht . Ook voor onderhoud top .

 9. Zeker vergelijken. Misschien eerst een dealer in de buurt, dan Cardoen moest die dealer duurder zijn met offerte van Cardoen naar garage in de buurt gaan. Sevice is vaak beter bij merkhandelaars.

 10. Wij ook bij Cardoen gekocht. Goede service. Wij hebben een service contract bijgenomen. 65 euro per maand en alle onderhoud, defecten, winter/zomer banden verleggen… kost ons 0 euro. Ook onze zoon heeft zijn auto nadien bij Cardoen gekocht!

 11. Ik heb mijn auto nu al een jaar, hij heeft ondertussen zijn eerste onderhoud gehad. Zelf ook een servicecontact erbij genomen en super tevreden.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.