Iemand ervaring met de verf van action?

Iemand ervaring met de verf van action? Zou een houten speelhuisje voor buiten een kleurtje willen geven maar vind de producten in een doe-het-zelf-zaak nogal duur


8 Antwoorden op “Iemand ervaring met de verf van action?”

 1. Ga naar karwei meid hun huismerk goede kwaliteit en niet duur…

 2. Heb er twee maanden geleden kastje mee geschilderd, pot stond er al twee jaar šŸ˜‰ en was perfect en kastje is heel leuk geworden (was de grijze glansverf van de action). Wel een paar lagen op gegooid.

 3. Voor binnen een kastje zou ik ook niet twijfelen en het gewoon proberen. Maar voor een houten buitenhuisje ben ik er niet zo gerust in. Al eens gegoogeld welke leuke dingen ze pimpen met de homedeco-krijtverf van action?

 4. de verf in de spuitbussen van Action viel tegen…..

 5. Arnold schreef:

  Perfekt ik was er zeer tevreden over alleen moet ik zeggen dat ik het alleen binnen heb gebruikt, de spuitbussen vind ik een afrader!

 6. Nathalie schreef:

  De grondverf en de kwasten perfect. De rest geen idee.

 7. ik heb ze al voor buiten gebruikt en ik ben er heel content van

 8. Ingrid schreef:

  Spuitbussen slecht maar verf goed alsook kwasten etc. Heb ook huismerk van hubo gekocht met een kortingsactie en dat Is ook heel goed. Moet je maar 1 laag mee doen. In Deurne op de Stevenslei naast de Troc en tegenover SPM orthopedie kliniek ligt een outlet van Tony?? kan niet op de naam komen, kwaliteit verfwinkel in t antwerpse. Veel korting op verf en vernis maar je moet wel weten hoeveel je nodig hebt want dat komt binnen in partijen. Vernis voor parket aan 60% korting. ’t is geluk hebben natuurlijk


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.