16 Antwoorden op “Iemand ervaring met de Xiaomi gsm’s?”

 1. Steven schreef:

  Dankzij mijn beide zonen hebben wij ook een Xiaomi gekocht. Super content van, veel beter dan onze vorige iPhone’s.

 2. Annemie schreef:

  op welk gebied beter? Ik heb nu iphone 5se, kan er moeilijk afstand van doen, maar hij begint stillekes te verslijten…

 3. Steven schreef:

  gewoon het gemak. Voor een kleine 200€ heb je een telefoon die evenveel en soms meer geheugen heeft en veel gemakkelijker werkt. Ik had eerst de 5 en daarna de 7 en nu een Xiaomi mi a 2 lite. Mijn ventje had de iPhone 5 en nu een mi a 2. En is er ook zoveel tevredener over. Ja, int begin is het wennen en ze lopen af en toe vast, maar eens uitschakelen en weer aanzetten en ze werken weer perfect. Mijn oudste zoon heeft de pocofoon of zoiets, was iets duurder. De jongste heeft de mi a 1. 1 groot nadeel is wel dat als het scherm breekt ofzo, dan duurt het wel langer tegendat het hersteld is, aangezien ze nog niet zo bekend zijn, maar ze zijn veel goedkoper om te herstellen dan de iPhone.

 4. Ook tevreden hier Redmi note 8 .. lijkt op samsung iets over 200e

 5. Hier ook ene en ook tevreden van! Enkel zien dat je steeds met de originele lader oplaad

 6. Carine schreef:

  LG Q 60 eens bekijken!!toppertje voor die prijs!

 7. Xiaomi, huawei en oppo allebei merken die op mekaar lijken! Heel erg tevreden van Huawei, en als ik kan zou ik xiaomi of oppo ook kunnen opteren

 8. Ik ben heel tevreden van een i-phone, zou niets anders meer willen. Ik koop altijd het oudste model dat er te krijgen is op dat moment. Heb 2 jaar geleden een 5S gekocht voor 299€ bij Mediamarkt. De allernieuwste hebben interesseert my geen bal, als het maar een i-phone is.

 9. Als je dochter een iphone wilt kopen kan dat toch gewoon? Je kan de 2 niet met elkaar vergelijken. Xiami is Android. Iphone is IOS.

 10. Ja, man en zoon hebben een pocophone, ze zijn er zeer tevreden over

 11. Rowena schreef:

  Vind ze het belangrijk dat het een Iphone is? Anders zou ik ook een refubrisched aanraden.

 12. Je hoeft niet perse de nieuwste iPhone te kopen.
  Ik ben ooit begonnen met de iPhone 3, daarna een 5 en nu al een paar jaar een 7.
  Heb als werktelefoon Samsung gehad met Android en dat vond ik voor mij echt een ramp, kon er niet goed mee overweg. Maar mogelijk is dat puur gewoonte 😊
  Voor mij persoonlijk heeft iPhone de voorkeur al heb ik al vaak getwijfeld of ik nu, mocht deze het begeven, een Huawei zou kopen. Daar hoor ik heel veel goeie dingen over. Maar Android houd mij dus tegen 😉
  Koop best een nieuwe of tweedehands enkel van iemand die je persoonlijk kent. Of via een winkel met garantie.

 13. Heb ook de Xiaomi Pocophone na weken vergelijken gekocht…Tóp toestel! Aanrader op zoveel vlakken.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.