5 Antwoorden op “Iemand ervaring met Dorsoo bed?”

  1. Ja, wij hebben een Dorsoo bed.Super super tevreden van ! Mijn man is rugpatient en lang gezocht naar een matras die zijn rug voldoende ondersteunt zodat hij zich kan draaien ’s nachts (anders blijft hij te lang in dezelfde houding liggen en verkrampen zijn spieren).Is niet goedkoop maar is zeker de investering waard. Je hebt ook 2 types matras die je 2 maanden mag uittesten en omruilen indien je wenst.

  2. kostprijs?
    Manlief wilt boxspring voor zijne rug maar ik ben daar niet zo voor… dorsoo zou heel goed zijn.

  3. reken maar op ongeveer 5000 euro…Kan geen kwaad om je te informeren bij de Dorsoo speciaalzaak. Je kan dan vergelijken met de boxspring dat je eventueel overweegt. Wij slapen ook op boxspring met topmatras in ons vakantiehuisje en mijn man slaapt daar ook goed op (moet voldoende ondersteuning hebben van de matras). Succes met je zoektocht.

  4. Voor ik op Dorsoo sliep had ik tweemaal te maken met lage rugklachten, met een tussentijd van ongeveer tien jaar. Sinds ik op Dorsoo slaap is het de derde keer in nog geen twee jaar tijd. In het begin was er een ‘waw’ effect, maar je komt dan natuurlijk van een versleten matras. Begin stilaan de indruk te krijgen dat het mijn rug beetje bij beetje naar de haaien aan het helpen is. Er zijn ook dagen dat ik ’s ochtends echt een zombie ben, dat het enkele uren duurt eer ik echt goed wakker ben. Ik zou het niet meer kopen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.