25 Antwoorden op “Iemand ervaring met DSM-keukens ?” 1. Wat mij vooral opviel was de ultra-agressieve verkoopstechnieken. Naast het feit dat ze best duur waren, was dat voor ons een reden om niet verder met hen in zee te gaan.

 2. Chantal schreef:

  Idd. Wij moesten eerst een handtekening zetten en dan zou er pas een prijs vastgelegd worden.(5 jaar geleden) Op dat punt hebben wij ook afgehaakt! Wat een praktijken!

  1. Idd.
   Eerts vanalles beloven en als het zover is moet je ptv bijbetalen terwijl ze verkopen met hun praatjes dat alles in kleur is zoals in de showroom etc..
   Even later bij uittekenen van de keuken was die optie iet in die prijs en was het 20% duurder geworden.
   Hun antwoord was kortweg “niks is gratis”.
   Bende oplichters en amateuristisch vindt ik persoonlijk!

 3. Evelien schreef:

  Ik vind ze ook heel opdringerig. We hebben op batibouw uitleg gevraagd en een blad ingevuld voor een win actie (naïef I know) en gisteren belde ze om een afspraak te maken om de keuken te bespreken. Ik zei dat we nog niet eens een bouwvergunning hebben ingediend. Hij zei dat hij dan binnen een paar maanden ging terug bellen om een afspraak te maken als we de keukenafmetingen hadden, hilarisch. Wij zijn absoluut niet van plan om daar een keuken te kopen.

 4. Wesley schreef:

  Koopt bij keukenbouwer is zuster bedrijf van dsm en zijn dezelfde keukens van kwaliteit

 5. Carine schreef:

  Wij nu onze 2 de keuken bij eggo…
  Super mensen daar. Vroeger keuken gezet volgens ons budget…
  Nu keuken volgens hoe ik ze wil en ook mooi binnen budget. Zeker 10 keer terug geweest voor veranderingen en nooit gevoel gehad dat het hun teveel was.
  Nu ook spatwand besteld bij hun omdat ik toen niet wist wat ik wilde….. ook super content over de plaatser! Toen ( 11 jaar geleden en nu)

 6. Sandra schreef:

  Wij hebben een DSM keuken en er helemaal niet content van. Toestellen die je er bijkrijgt trekken op niks. Kastdeur van ijskast is al helemaal opgezwollen. Keukenblad ligt er scheef op. Fouten werden weggefoefeld,… voor ons nooit meer dsm!!

 7. Geweest, afspraak gemaakt en onze wensen meegedeeld. Bij afspraak een met pen getekend plan, heel onduidelijk. Daarbij een tweede met de hand geschreven, bijna onleesbaar, ‘detailplan’ van materialen en toestellen verspreid over het blad met overal prijzen erbij en bij elke ‘kolom’ ging er wel ergens een procent vanaf, overal verschillend. De materialen waren niet diegene die we voorgesteld hadden. De toestellen waren ook niet diegene die onze voorkeur hadden en het hele schema, twee vellen van een bureauonderlegger, waren op 2 minuten uitgelegd. Schandalig duur, agressieve verkoper met zeer veel eigendunk, dus daar zien ze ons niet meer terug. Jammer eigenlijk want ik had bij een eerste doorgang de indruk dat de kwaliteit er wel goed was maar ze mogen zeker hun verkopers eens goed doorlichten want die laten te wensen over.

 8. Evelien schreef:

  Wij gingen ook om eens een prijsraming te maken, we waren nog aan het vergelijken. Verkoper kwam zeer aggresief over, we moesten die dag tekenen want anders waren we al de voorwaarden en kortingen kwijt. Ik weigerde want ik had al van in het begin duidelijk gemaakt dat het enkel om een raming ging. Hij was daar dan nog niet meer gediend ook, direct een heel stuk minder vriendelijk tegen ons. En daarnaast inderdaad ook aan de dure kant!

 9. Nathalie schreef:

  Wij hebben onze keuken bij DSM in kampenhout besteld. We hadden daar een zeer behulpzame jongeman die ons urenlang te woord heeft gestaan. Alles tot in detail heeft uitgelegd, veel tips en tricks meegegeven. Pan werd dezelfde dag ook uitgetekend (op pc) en we kregen de prints mee. We waren uiterst tevreden. Onze keuken viel zeker goed mee van prijs (wel met eindejaarspromo). Ze moet wel nog geplaatst worden, dus daar kan ik nog niks over zeggen.

 10. Nee maar wel met Ixina en dat raai ik u af .Slechte kwaliteit en service.

 11. Wij uiterst tevreden van DSM Roeselare. Ons dochter ook daar gekocht en tevreden

 12. Pieter C. schreef:

  Wij zijn gisteren in Oostende naar DSM gegaan want wij zijn van de kust.
  Wij hebben ook enkele forums afgegaan voor we besliste waar of wat, wij hebben er uiteindelijk 3 bezocht. Als je hier aan begint te lezen, dan maak je die keuken beter zelf, wij hebben dan maar die op Google review als betrouwbaarste bron gekozen!
  Wij waren wel heel tevreden over de ontvangst en de prijs? Tjah je betaald voor wat je vraagt zeker, ze waren tenslotte goedkoper dan Dovy in de straat? Als je hier sommige commentaren doorneemt van andere mensen hebben er veel de verkeerde showroom binnengestapt, of stond het azijn ergens heel goedkoop!

 13. De Corte I schreef:

  Wij hebben reeds onze 2de keuken bij DSM gekocht.
  ze zijn iets duurder dan een andere fabrikant maar de kwaliteit is er ook naar. wij werden zeer goed begeleid door de architect en zijn talloze keren terug gegaan om bepaalde dingen aan te passen tot het perfect was. Super tevreden van DSM en ik raad het dan ook iedereen aan.

 14. André Storms schreef:

  Na bezoek van verschillende keukenbouwers terecht gekomen te Kampenhout . Na rondje keukenspotten wat uitleg gevraagd . Verkoper ( Eddy ) gaf ons een degelijke uitleg en vervolgens prijs . Na een dagje slapen met een goed gevoel vandaag dsm keuken besteld . Nu hopen dat de plaatsing ook zo vlot verloopt . Dan zijn een gelukkige klant .

 15. een DSMkeuken pas laten plaatsen.Er zijn een paar onderdelen verkeerd geleverd. Zijn er nu nog op aan het wachten.
  In de winkel lieten ze de achterwand van de keukenkasten zien ,ze klopte er op om te laten zien dat ze steving waren ,daar was het 6 mm mdf plaat.Nu bij plaatsing zie ik dat die maar 3mm is…iemand ervaring mee…?

  1. De Graeve Ronald schreef:

   Sommige verkopers zijn inderdaad niet te vertrouwen. Dat hebben wij mogen ondervinden bij DSM te Aartselaar.

 16. De brouwer-van de putte schreef:

  Wij zijn uiterst tevreden over de manier waarop we .. ondanks de corona moeilijkheden.. ontvangen werden door Bernard.
  Hij kwam ter plaatse kijken en dezelfde avond kregen we een ontwerp..
  Bij ontvangst in de toonzaal nam hij ruimschoots de tijd voor ons..
  Alles werd uiterst professioneel besproken.
  Niets werd ons opgedrongen en er werd echt naar ons geluisterd.
  Bernard is een top adviseur.
  We zijn heel tevreden en kijken echt uit naar dit topproduct.
  WE MAKEN RECLAME. JULLIE ZIJN TOP.

 17. Agressieve verkoopspraatjes en goochelen met kortingen… Niet mijn stijl

 18. Senesael schreef:

  DSM. Nooit meer.
  De eerste keer je daar binnenstapt, zijn ze vriendelijke, krijg je koffie met pralines. Maar eens je getekend hebt, zien ze jou niet meer staan.
  Achteraf bekeken vind ik hun verkoop techniek niet ok. We moesten onmiddellijk tekenen om dezelfde voorwaarden te behouden.
  Wat wel positief was, is dat de showroom ook de zondag open is en daarom hebben we voor DSM gekozen, alleen daarvoor.

 19. Ik ben het eens met de vele gelijkaardige reacties.
  Hier en daar zal er wel een uitzondering zijn qua verkoper, maar qua prijzen blijft het allemaal hetzelfde. Wij hebben 4 maanden gedaan om de detailfactuur te krijgen, daar val je pas van achterover.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *