9 Antwoorden op “Iemand ervaring met een degelijke tijdelijke reisverzekering (dekking buiten Eu)?”

 1. Contact opnemen met uw verzekeringskantoor, zij kunnen u het beste geven

 2. Pascal schreef:

  Europ assistance . Ik heb deze genomen en betaal 121 euro voor een jaar . CM dekt niet meer in Laos Cambodja Maleisië en Thailand . Ik mag wel niet meer dan 3 maanden van België weg zijn om gedekt te zijn . Ik ga nu weldra bijna 3 maanden naar Zuid Oost Azie en het geeft toch een gerust gevoel dit te hebben moest ik iets ernstig voorhebben .

 3. Sabine schreef:

  Ik hoorde dat ziekenfonds repatriëring ook doet.

 4. Martine schreef:

  Ik heb het vorige maand gevraagd voor mijn zoon.Buiten de EU komt de ziekenbond er niet tussen.Mijn zoon heeft via reisbureau verzekering bij genomen

 5. Europ assistance…heel vriendelijk en in de weer

 6. Catherine schreef:

  Neem altijd VAB.Nog nooit geen problemen gehad


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.