Iemand ervaring met hypotheekwinkel?

Iemand ervaring met hypotheekwinkel? Wat vonden jullie van hun advies? Wij hadden graag info over overbrugging? Extra kosten nieuwe woning, wat met oude woning.. een grote stap met een klein hartje 😓 iemand zelf ervaring in deze situatie?


10 Antwoorden op “Iemand ervaring met hypotheekwinkel?”

 1. vanessa schreef:

  Wij juist huis gekocht via hypotheekwinkel. Alles ineens kunnen lenen

 2. Op de bank kunnen ze je dat ook uitleggen, wij pas een huis gekocht, moesten eigenlijk ook overbruggen, maar onze woning was sneller verkocht dan gedacht, dus gelukkig niet nodig gehad, extra kosten uitgespaard dus 😊

 3. Ook naar hypotheekwinkel geweest, denk dat je beter eens rond gaat horen,vergelijken en ook de fiskaliteit laten bekijken! Ook niet onbelangrijk, scheelde mij’n pak.

 4. Kan je niet proberen eerst uw woning te verkopen en dan pas ander te kopen? En/of te werken met een aankoop/verkoopbelofte voor de nieuwe woonst en dan de akte maar binnen 6 maanden te zetten, heb je meer tijd om uw woning te verkopen. Wij hebben hiermee gewerkt, het onze is verkocht in oktober, nieuw gekocht in december en akte van beide valt zelfde dag, bij ons pas begin juli (ivm einde schooljaar).

 5. Hoelang moet je een huis hebben gekocht voor je het terug kan verkopen ?is met lening op 15j en woon er nu 1j ,niet echt mijn ding nog veel kosten en veel te drukke straat

 6. Justing schreef:

  Ik moet ook met een overbruggingskrediet werken nu..voordeligste was voor mij om die ook aan te gaan bij de bank waar mijn lening loopt. Indien er geen haast is zou ik ook eerst verkopen. Bij mij niet echt een optie want ik zit nog niet aan mijn 3 jaar domiciliering. Vandaar werken met overbrugging dan heb ik nog een jaar extra tijd.

 7. De Hypotheekwinkel geeft je een overzicht over alle mogelijkheden maar bij de banken zelf langs gaan, gaat je waarschijnlijk een mooiere rente opleveren. Dat heb ik toch ondervonden. Achteraf ga je jezelf bedanken voor de inspanning die je er voor moest doen.

 8. kimberly schreef:

  Hypotheekwinkel heb ik geen ervaring. Na 7 jaar ons oude huis verkocht en nieuw gekocht. De bank verwachte dat we eerst een koper hadden op papier voor we een nieuwe lening kregen gelukkig zonder te koop te zetten een koper gevonden. We kregen advies moesten we toch nieuw huis kopen moesten we 2 leningen betalen tot het oude was verkocht. Kostelijk plaatje als je het zo doet.

 9. katheel schreef:

  We zijn bij hypotheekwinkel geweest en zij waren het voordeligste. Zo de huidige woning stond bijna niks open. (20000€) dus hebben ze beter kunnen helpen dan verwacht 😁 iedereen bedankt voor de reacties

 10. de hypotheekwinkel is oplichting . Van de eerste op t eilandje niets meer gehoord, dan naar kontich gaan horen . Geen enkele reactie na mails . Wegens te druk . Ze vertellen niets wat een bank niet kan vertellen . veel praatjes maar bij een 2 de gesprek helemaal iets anders te horen gekregen . ondertussen bij de eigen bank geweest. lening met Super voordelige intrestvoet en super service (ing) . Snap niet waar de positieve reactie vandaan komen .


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.