Iemand ervaring met mijnenergie.be?

Iemand ervaring met mijnenergie.be? Heb deze ochtend al naar 3 verschillende maatschappijen gebeld en dacht uiteindelijk de goedkoopste gevonden te hebben. Uit nieuwsgierigheid onze actuele gegevens hier ingevuld en dit lijkt te mooi om waar te zijn. Vraag me af hoe het kan dat ik daar zoveel goedkoper uitkom door promoties (waar komen die nu weer vandaan?). Kan ik dit vertrouwen?


3 Antwoorden op “Iemand ervaring met mijnenergie.be?”

  1. Wouter schreef:

    Ikzelf vorig jaar de eerste keer via hun omgezet. De leverancier hoort het aan de voorwaarden van het contract aan te bieden dus zie niet wat er mis kan gaan

  2. ja doe ik altijd, ik bel nog niet meer rond, je kan het contract online afsluiten. Duurt nog geen 10 minuten, is zeker te vertrouwen, je krijgt de voorwaarden waar je op intekent. Bij sommige leveranciers kan je voor de promo enkel maar online intekenen, zoals bij engie


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.