8 Antwoorden op “Iemand ervaring met Nova Friteuse Aerofryer Family XXL?”

 1. Heb ik weggedaan. Gebruikte hel alleen voor frieten en vond ze niet echt goed en duurde veel te lang

 2. Weggedaan….te klein voor 6p., duurt te lang en geen verwacht resultaat.

 3. Gebruik m ook niet meer. Duurt idd super lang eer je frieten klaar zijn.

 4. Airfryer van Philips grootste model,ik wil hem niet meer missen!

 5. Katrien schreef:

  Ik heb pas de Princess XXL gekocht, heel tevreden over! En je kan er 1kg frietjes in 1 keer in maken

 6. Ik heb deze ook pas gekocht!! Frietjes zijn er heerlijk in. Grote hoeveelheden geraken erin. Laatste keer 1kg frietjes kunnen maken in 1 keer. Er is ook een groep op Facebook met tips en recepten waar je mss ook eens terecht kan?

 7. Patricia schreef:

  Ik heb al een aantal jaren een actifry van Seb, zal wel op hetzelfde neerkomen zeker?
  Ik gebruik soms voorgebakken diepvriesfrietjes, hoeft geen olie bij want die zijn voorgebakken in olie. Meestal snijd ik mijn frietjes zelf en dan doe ik er een lepeltje olijfolie op. Zonder olie zijn ze leeg vanbinnen(was ik een keer vergeten op te doen).

 8. leon vanbeuren schreef:

  ben op zoek naar handgreep voor deze airfryer,toestel werkt prima ,is al mijn 2 de,
  Graag tip waar ik deze onderdelen kan bekomen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.