Iemand ervaring met weight watchers?

Ik wil graag mijn corona kilo’s terug kwijt. Iemand ervaring met weight watchers? Ik ben er 10 jaar geleden al eens bij geweest, maar ondertussen is er heel veel verandert denk ik.


18 Antwoorden op “Iemand ervaring met weight watchers?”

 1. Ik doe kha dieet en ben 10kilo kwijt ! We gaan gewoon door

 2. Astrid schreef:

  Wij zijn met drie tegelijk gestart in mei, alledrie in een andere kleur en alledrie 10 a 12 kilo kwijt intussen.
  Ikzelf pas koolhydraat-arm/ keto dieet toe in het jasje van weight watchers en dat werkt prima.
  Het is nog steeds met een dagboek, maar helemaal gedigitaliseerd, je kan veel barcodes van je eten gewoon scannen om te zien hoeveel punten ze kosten. En je kan je stappenteller a la fitbit enzo koppelen aan de app om je punten voor je beweging te krijgen…
  Wij vinden het dus wel handig zo

 3. Natasja schreef:

  Keto dieeet, 4 weken 6 kilo kwijt. Je kan hier veel van op internet terug vinden

 4. Nathalie schreef:

  Super content van de App! 7 kg kwijt sinds 7 juli de dag wanneer ik gestart ben. De app is heel gemakkelijk om mee te werken, alles bij te houden en zo. Je moet in het begin een vragenlijst invullen. Veel succes!

 5. Hier midden juli begonnen met ww en nu al een 7 kilo kwijt. Ben toen gestart met een promotie en het was toen 14,5 euro per maand (zonder bijeenkomsten).

 6. Hier begin van de lockdown begonnen. Gewoon gezonder gegeten, geen koolhydraten en wat sporten. En heb 2 maanden geleden mijn streefgewicht behaald. Er is 20 kg af! En voorlopig kan ik mijn huidig gewicht mooi behouden. Succes!

 7. Sybille schreef:

  Niet meer zoals vroeger …. Is ingewikkeld geworden , punten verschillen van winkel naar winkel ook al koop je het zelfde product .. echt géén aanrader meer

 8. Nathalie schreef:

  Ik ben in November 2019 begonnen met de ww.. Via de app is echt alles heel goed te volgen en bij te houden, ik ging ook wekelijks naar de bijeenkomst om me te laten wegen dit gaf me meer doorzettingsvermogen om vol te houden want je wil tenslotte resultaat zien op die verdomde weegschaal 😊. Eerste maanden enkel voeding aangepast en vanaf maart ook terug beginnen lopen. Ik ben vandaag 19 kilo kwijt en heb om eerlijk te zijn nooit een dieet gevoel. Gehad, ik had mijn chocola, chips enzo van de ww om af en toe te zondigen waardoor ik het snoepen niet moes opgeven..ik zie het eerder als een nieuwe levenstijl, vaak helpt dat ook beter in je hoofd als je het niet benoemt als een dieet. Succes!!

 9. Ik raad je aan gewoon naar een Dieetiste te gaan ik heb al zoveel geprobeerd en achteraf komt het er dubbel dik trg aan

 10. Deed ik zoveel jaren geleden ook. Heb in mei besloten online lid te worden in het nieuwe systeem. Helemaal niet ingewikkeld en goed te doen online! Nog geen seconde spijt van gehad! Ondertussen – 10,5 kg

 11. Ik heb op mezelf toegevoegde vetten en suiker ( ook verborgen suikers en vervangers) geschrapt. Eet m’n hoofmaaltijd s middags. Eet volkoren producten ipv de witte variant ( couscous, bulgur, pasta) geen patatjes maar zoete patatjes ( lagere GI).
  Ik let bij groenten en fruit ook op lage GI.
  En ben sinds eind maart vorig jaar 51 kilo kwijt.
  Diëtisten en tellen van calorieën hielp niet bij mij.
  Niet diëten maar anders eten.

 12. Marleen schreef:

  Online gevolgd tijdens de lockdown..10,5 kilo kwijt…gemakkelijk vol te houden…

 13. Sabine schreef:

  Moet je je geld niet aan hangen…gezonder eten = brood pasta aardappelen efkes zoveel mogelijk weglaten ( recepten maken met havermout boek SBekari en Pascale Naessens), veel groenten soep en fruit, fles water … enz en…3x per week extra bewegen…vb 10 a 12km wandelen extra zwemmen…en t gaat van zelf…. geen geld uitgeven aan al die bla bla bla…t komt al.op t zelfde neer…uiteindelijk moet je het zelf doen…

 14. In 25 jaar tijd al 3x WW begonnen. Telkens mijn 10 kg kwijt en heel tevreden van. Maar achteraf ook altijd 12 kg er terug bij. Nu spreek ik voor mijn eigen winkel: WW op zich is echt niet moeilijk. Je ben gemotiveerd, je bent bang van die weegschaal en je gaat ervoor. Eens die wekelijkse controle wegvalt is het heel heel moeilijk om dit te blijven volhouden. Of in mijn geval dus, onmogelijk ☹️ Maandag ben ik een nieuw dieet gestart. Dus zit nog maar aan het begin, maar mijn man is er zijn bierbuikje mee kwijt. Het periodiek vasten. Je eet ’s avonds gewoon mee met het gezin. geen dieet of punten tellen. Om 20u stop je met eten. tot de volgende middag. (dus geen chips of koekje voor TV, net voor 20u nog wel een youghourtje of zo) Je slaat het ontbijt over en zo heb je 16u gevast. Je eet gewoon je lunch zoals je gewoon bent en ’s avonds eet je weer mee met je gezin. Maar om 20u moet je stoppen met eten. Zodat je je 16u vasten kan aanhouden. ’t is dus nog maar mijn 3de dag, maar het loopt heel vlot. Heb er voorlopig geen moeite mee. En het is goedkoper dan WW of diëtist. Je vindt er heel wat info over op internet. Het proberen waard en het is gratis. Indien je echt wil ontbijten kan je ook vb je avondeten overslaan. Maar dat vind ik persoonlijk moeilijker.

 15. Kristtof schreef:

  Elk dieet is tijdelijk zolang je het volhoudt. Je moet levenstijl veranderen daarmee bedoel ik beetje anders eten in combinatie met bewegen. Niet makkelijk uiteraard ik 10kg kwijt van januari tot mei en nu 4 maand zelfde . Gewicht geraak ik niet meer kwijt maar ook niet bij. Heb te weinig karakter

 16. 1 goede raad.. en ik dieet al jaren maar dieet alleen helpt niet. Je kan beter als het mogelijk fitnessen of gewoon start to run aanleren. Je verliest sneller en beter je gewicht door te lopen en dat gecombineerd en een blijvende gezonde voeding

 17. Ik volg de receptjes van Sandra bekkari, gaat goed, ww vroeger gedaan maar sana is makkelijker, ik weeg niet af en tel geen punten /calories

 18. Laetitia schreef:

  Ik ben 2jaar geleden gestart met het 21-dagen Fitplan bij Vida Sana.
  Aangepast eten en bewegen. Ik eet nu veel meer en val af


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.