4 Antwoorden op “Iemand ervaring met Yongo?”

  1. Nathalie schreef:

    Doe ik al meer dan 2 jaar voor de 3 kinderen en heel tevreden van! Ook de kinderen vinden het leuk dat ze kunnen sparen voor een project en zo👍🏻

  2. Emelie schreef:

    Ik doe het ook sinds eind 2018, actie met plopsa waardoor ze elk 20 euro op de rekening kregen. Ik stort wanneer het mij uitkomt en hoeveel voor mij past. Er is een app voor je telefoon maar bij mij werkt het aanmelden via facebook niet, enkel via mail en wachtwoord. Sparen voor iets wat de kindjes willen hebben we nog niet gedaan.

  3. Emelie schreef:

    Je stort eigenlijk met gelijk welke rekening naar de yongo rekening, net alsof je een overschrijving zou doen of met de app

  4. Lijkt mij ook wel interessant. Dochter is pas 12 geworden en start in september op de middelbare school. Was al van plan om haar een zichtrekening met daaraan gekoppeld een spaarrekening te openen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.