27 Antwoorden op “Iemand ervaringen met de fietsen bij decathlon?”

 1. Beter bij een fietsenwinkel! Niet vergeten, service na verkoop is ook belangrijk. Ik heb een Thompson, mijn man Trek. Trek duidelijk beter

 2. Sommige bedrijven geven aan hun werknemers 5% bij aankoop in decathlon. Mss eens rondhore bij familie of vrienden?

 3. Ik wacht af of de aangekondigde BTW verlaging naar 6% er komt 😉

 4. Anneke schreef:

  Wij hebben onze fietsen gekocht in Breda Stella fietsen zeer mooie prijzen en tegemoetkoming,we hebben er wel 2 gekocht en ook 1 gewone fiets tegen een zeer mooie prijs overgenomen ,er is een hersteldienst als je die nodig moest hebben ,die komen aan huis en dit gedurende 2jaar volledig gratis ze worden ook thuis geleverd,wij zijn zeer tevreden over deze fietsen en hun service

 5. Sylvie schreef:

  Wij kochten onze elektrische fietsen via de krant. Twee jaar komen ze gratis je fiets herstellen thuis. Soms moet je wel n paar dagjes geduld hebben alvorens ze in jouw buurt zijn, maar ze hebben een prima service… na deze zomer blijven ze komen maar moeten we wel betalen. Ik vermoed dat de prijs wel mee valt… Wij zijn alvast tevreden klanten.

 6. Viviane schreef:

  Al 2 jaar fiets van de krant het nieuwsblad en super content perfecte service aan huis

 7. Shelley schreef:

  Zelf een gazelle fiets met bosch motor. Heel schappelijk van prijs kwaliteit

 8. Jurgen schreef:

  Bijna geen enkele detail fietshandelaar zal een fiets aangekocht bij bv dechatlon of hubo herstellen. Ik prefereer iets meer uit te geven aan dienst na verkoop service…..en onderhandelen is het keywoord….

 9. Decathlon heeft zijn eigen service na verkoop en in vele filialen een herstelplaats voor fietsen

 10. Danielle schreef:

  dat klopt. Mijn vorige fiets (niet elektrisch) kwam van Decathlon (Antwerpen) maar zeker geen klachten over de service na verkoop. Gewoon naar de herstelplaats in de winkel, half uurtje wachten en je mag je fiets hersteld terug oppikken.

 11. Ik heb een Koga, zeer goede fiets maar niet goedkoop. Ik zou liever wat meer geven bij een kleine handelaar in de buurt ivm service en ook onderhoudsbeurten. Als je telkens naar Decathlon moet…en er zal ook altijd iemand anders aan je fiets werken

 12. Claudine schreef:

  Wij hebben er 2 gekocht bij decathlon en zijn heel tevreden.

 13. Is te zien waarvoor je de fiets wil gebruiken. Voor Woon – werkverkeer grote afstand duur model kopen, je krijgt je volledige fiets terugbetaald met je fietsvergoeding! Als je fietslening neemt kan je deze probleemloos aflossen met je fietsvergoeding. Kortere afstanden kunnen ook met een decathlon fiets maar dan heb je niet de nazorg en kwaliteit van een fietsenmaker. Voor goed advies en nazorg kan ik cool electro cycles aanraden. Na de zomer idd korting omdat einde collectie is (ik kreeg 20% korting in oktober) Als je van plan bent om veel kilometers te doen dan neem je best een middenmotor met naafversnellingen en naafremmen. Duurder in aankoop maar je merkt het verschil. Laat ook de duurste banden en duurste ketting er op leggen, op lange termijn veel voordeliger want gaat dubbel zo lang mee in gebruik en lekrijden is zeer zeldzaam dan (deze keuze krijg je volgens mij in decathlon niet). Met 43km per dag en meer dan 10.000 per jaar weet ik echt wel waarover ik spreek …

 14. Melissa schreef:

  Ik heb net 1 gekocht bij prestige in Wetteren. €2000 bosch motor en batterij in het midden

 15. Een deftige fietswinkel, gazelle, bosch middenmotor, +-3400€, zit een eerste klein onderhoud + eerste grote onderhoud bij, pechverhelping, en in geval van diefstal (en heb men beide sleutels) krijg ik een nieuwe

 16. Best bij fietshandelaar. Ik heb, een electrische van het merk Flyer. Iets duurder maar wel heel goed.

 17. Decathlon is goed voor kledij, maar een fiets, en zeker elektrisch, koop ik bij een fietshandelaar, niet in een supermarkt.

 18. Ik heb mijne van Decathlon 599€ betaald ( nu komt die 100-200€ duurder) heb deze al 5j en super tevreden van 😊

 19. Selina schreef:

  Itek. Daar zijn ze alvast het goedkoopste. Ik rij er dagelijks mee. Er zullen er betere zijn… Maar deze was echt spotgoedkoop in vergelijking met andere.

 20. Connie schreef:

  Heb mijn fiets gekocht via het nieuwsblad heel tevreden ervan

 21. Mijn vriend is fietsenmaker, zegt altijd decathlon is goed, tot er iets aan scheelt… dan komt het je uiteindelijk duurder uit.

 22. Christophe schreef:

  Andere ervaring op dat gebied. Fiets enkele jaren geleden daar gekocht. Enkele weken geleden had ik een lijst aan problemen. Versnelling wou niet meer in 3de, 1 van de bouten van de pikkel was weg. Remmen werkten nie meer goed, bandensdruk niet ok en een pedaal was gebroken. Naar decathlon… “a meneer, zeg eens”. Ik zeg mn waslijst. “Geen probleem zijn dingen die we zo kunnen ik orde brengen” binnen een uur mag je erom komen” totaal niet verwacht. Dus even een boodschap in de winkel ernaast. Een uur later was hij klaar, banden opgepompt
  Remmen bijgeregeld en achterste vervangen,
  Versnellingen bijgeregeld, nieuwe pedalen en pikkel voorzien van nieuwe bout. Alles samen 30€ en kon direct terug naar huis ermee

 23. Ik heb 2 elektrische fietsen. De stadsfiets en plooifiets van decathlon en zeer tevreden. Je moet nu ook niet de goedkoopste nemen want dan is het brol. Je goed inlezen ivm elektrische fietsen. Ik heb geen klachten. Goede service ook

 24. Beste mensen , ik heb me 3 jaar terug een gewone stadsfiets aangekocht bij Decathlon, een B-Twin met 7 versnellingen…….is na een tijd wat mankementen opgetreden, en heb zelf met de hulp van mijn zoon(ex-fietsen hersteller) de materialen aangekocht. nu na die 3 jaar, nog meerdere snelle slijtage, het personeel doet zijn uiterste best maar géén ervaring, vooral lang wachten op de wisselstukken die na 3 jaar ,niet meer te verkrijgen zijn. ik heb altijd met Trek gereden ,maar die werden gestolen tot en met zware fiets sloten die mijn fiets zouden beschermen……..nu helaas wil ik weer een nieuwe betaalbare stadsfiets, maar ik denk er niet aan om terug bij Decathlon te gaan, wegens héél slecht ervaringen……..dus verder zoeken voor een betaalbare gewone stadsfiets !


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.