10 Antwoorden op “Iemand goede referenties voor het laten injecteren van muren tegen opstijgend vocht?”

 1. Jonathan schreef:

  Tis ook maar een tijdelijke oplossing met de tijd verkrijgt u toch weer vocht. Onderkappen is de enige degelijke oplossing.

 2. Christophe schreef:

  Injecteren is niet altijd de oplossing. Vraag eens advies bij Sdservices uit Herent.

 3. Injecteren kan je makkelijk zelf. Een stevige klopboor en het juiste product.

 4. Annouschka schreef:

  DL Vochtbestrijding uit Aartselaar…heel tevreden over…

 5. Patrick schreef:

  Hebben dat zelf gedaan in een woning van 1885 muren van ongeveer 30 cm dik wel tevreden van mijn werk tot nog toe niets te zien is nu dik 6jaar geleden ,huis staat niet op fondementen

 6. Jurgen schreef:

  Zelf het pleisterwerk afkappen tot een meter hoogte( sommigen zeggen 40cm maar een meter is beter), gaten boren en zelf injecteren. Wel de gaten steeds bijvullen tot de steen geen product meer opneemt. Anders is de steen niet goed verzadigd. Probeer ook enkele dagen op voorhand te zorgen dat alles zo droog mogelijk is. (Afkappen, stoken en evt vochtvreters) Dan nemen de stenen veel product op. Na injecteren minstens een maand laten drogen en daarna de muur terug bezetten tot ongeveer 2cm van de vloer. Met een lange reilat is dit goed te doen gezien je kalk niet helemaal afgekapt is voor het injecteren. Als je het zelf doet ben je er voor enkele honderden Euros aan materiaal vanaf (injectiemiddel, boor, stuc, reilat). Enkele dagen laten drogen en dan plinten ertegen. Kost wat tijd maar lukt wel. 😉 Hier 15j geleden geïnjecteerd tegen opstijgend vocht (schimmel) in de gang. Lijkt nog steeds ok.

 7. Stefan schreef:

  Het is niet enkel injecteren, ook een folie tegen zouten en bepleistering moet er gedaan worden. 8000€ is wel veel.

 8. Sabrina schreef:

  Opstijgend vocht ? Wat als de stukadoor onder de waterkering pleister . Een plint afnemen en kijken waar waterkering zit. Afkappen van pleister. Injecteren helpt soms niet . Er zijn verschillende firma’s met goeie verkoper die u kunnen betoveren zodat in u geld buidel roven .Kijk eens op You tube . Praat eens met deskundige in een bouwhandel. Vragen kost geen geld .


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.