4 Antwoorden op “Iemand hier ervaring met zonnepanelen van lampiris”

  1. Francis schreef:

    Neen best even informeren bij verschillende firma’s die zonnepanelen installeren ( type zonnepaneel, converter – plaatsing – keuring – monitoring via een app- btw inclusief)

  2. Ik kan enkel sunpower panelen aanraden en een solar edge omvormer gewoon top maar laat je heel,goed informeren wees op je hoede

  3. Afspraak laten maken en niet gezien, zelfs geen telefoon omdat ze er niet zou kunnen geraken🤔 volgende week nieuwe afspraak, we zullen zien😒

  4. Martine schreef:

    Ik vond ze duur, ik had verschillende offertes aangevraagd. omvormer ben ik ook voor solar edge gegaan is duurder meer heeft veel meer voordelen zoals langere garantie (20 jaar) en panelen individueel aangesloten dus niet in serie. Ik heb ze door MR solar laten plaatsen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.