18 Antwoorden op “Ik zou een e-reader willen kopen welke raden jullie mij aan?”

 1. maaike schreef:

  Ik heb een tolino heb er nog nooit problemen mee gehad

 2. marijke schreef:

  Ik heb een Sony en ook heel tevreden van, en is ondertussen al enkele jaren oud en wordt toch wel dagelijks gebruikt.

 3. patrick schreef:

  Ik heb een kobo en ben daar super content mee, dat beestje is intussen al een jaar of 4 en er staan ongeveer 300 boeken op.
  Let wel als je er ene koopt dat je buiten ook kan lezen.
  Ik kan er nu niet direct opkomen hoe dat noemt maar als je dat niet hebt is het in het zonlicht moeilijk om te lezen

 4. annelies schreef:

  Ik heb al enkele jaren een Sony. Aanrader!!!

 5. hannelore schreef:

  Ik heb een kindle paperwhite. Heel blij mee

 6. Een e reader met een onverlicht scherm ( e ink) is rustiger voor je ogen en je kunt er buiten goed op lezen, ik heb een sony maar die worden helaas niet meer gemaakt, ik zou hem niet meer willen missen

 7. stephanie schreef:

  Heb een Tolino .heel tevreden van . Zou niet zonder kunnen . Heb hem gekocht bij de standaard boekhandel. Je heb altijd u web winkel waar je altijd u boeken kopen . Plus u boeken zijn goedkoper als je ze op papier koopt .

 8. nathalie schreef:

  Ik heb een Tolino van de Standaardboekhandel….. zalige e-reader, je kan de lichtscherpte aanpassen alsook de lettergrootte… Gemakkelijk en zuinig in gebruik.

 9. sylvie schreef:

  Mijn sony reader gaat al 5 jaartjes mee, nog als nieuw. Lange batterijduur, met apart lampje voor in het donker. Ideaal 🙂

 10. Ik heb al 5 jaar de Kobo Glo, heeft ingebouwd licht…super om in bed te lezen

 11. Tolino super content van met lichtje en lange baterij zelfs in stand-by heb hem al 4 jaar en werkt nog altijd even goed

 12. Ik werd gek van die tolino, veel geflikker, of ik weet niet hoe ik het moet noemen, echt niet aangenaam

 13. sabine schreef:

  Ik heb ook een Kindle Paperwhite, heel content van.

 14. patricia schreef:

  Al een paar tolino’s gehad, eerste was goed, tweede was een ramp. Nu heb ik een kobo van bij vandenborre. De eerste heb in teruggebracht, kreeg er geen boeken op. Direkt andere gekregen, die liep na een paar weken vast, en weer andere gekregen, nu geen problemen meer.. blijven lezen.. 😉

 15. sandrine schreef:

  Kobo H20 hier en zeer tevreden.
  Kan met of zonder licht gebruikt worden en kan tegen water en stof.

 16. Hier ook een tolino gekocht bij standaard boekhandel. Mocht je tolino stuk gaan, of je raakt hem kwijt. Dan ben je de boeken die je via de boekhandel hebt gekocht niet kwijt. Staat blijkbaar in hun systeem. Tolino ligt goed in de hand, lettertype je kan groter of kleiner maken, ingebouwd licht, handig om in de zon te lezen, batterij gaat lang mee


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.