Is keukenrobot van aldi (Quigg) betrouwbaar?

Ik zou een keukenrobot willen kopen maar twijfel of die van de aldi (Quigg) van goede kwaliteit zijn. Zijn hier mensen die er ervaring mee hebben, zowel positief als negatief? Ik zou het het meest gebruiken voor deeg (brood) mee te kneden. Ik hoor het graag.


37 Antwoorden op “Is keukenrobot van aldi (Quigg) betrouwbaar?”

 1. Ik heb die van piet huysentruyt en ben daar wel tevreden van ( bij blokker toen) van aldi geen idee maar lijken me ook wel goeie te zijn

 2. Ik ook en gebruik hem bijna dagelijks om deeg voor brood te kneden heel content van ik maak steeds brood met 1kg bloem

 3. Die van Piet Huysentruyt is eigenlijk een te veel betaalde Domo omdat zijn naam er wordt opgezet !
  Ga je dat dagelijks gebruiken dan zou ik eerder opteren voor een Kenwood of dergelijke , bij eerder sporadisch gebruik kan je gerust goedkoper gaan . Hoe hoger het wattage van je motor des te beter deze bestand is tegen belasting en slijtage !

 4. Voor het kneden van deeg heb je een sterke keukenrobot nodig. Ik denk dat een model van Aldi na een paar keer al oververhit zal geraken. Ik heb een Kenwood en die zijn sowieso goed 🙂 ook veel informatie online te vinden wat je er mee kan doen.

  1. Ik heb mijn Quigg keukenrobot van ALDI zes jaar gebruikt.
   Nu zijn de tapjes ( om kneedarm vast te zetten) versleten, dus werkt hij niet meer. De motor heeft altijd zonder problemen gewerkt.

   1. christel schreef:

    beste, ben op zoek naar een tweede mengkom ervan heb jij deze mischien nog mvg

    1. Ark Antwerpen schreef:

     Beste,

     Onze Quigg heeft het na intensief gebruik begeven en werd net door een Kenwood vervangen. De oude mengkom is dus beschikbaar, indien u nog interesse heeft. Anders gaat ie naar de kringloopwinkel…

     1. Interesse!

   2. Ben mijn gebruiksaanwijzing kwijt van mijn robot van Aldi , kan mij iemand dat terug bezorgen

   3. Mieke Wardzinski schreef:

    Mijn Quigg keukenrobot maakt een scherp, piepend geluid. de eerste keer ging het prima en nu steeds dat storend geluid! Weet niet goed wat ik ermee moet doen! Terug gaan of niet?

  2. inderdaad, onze Quigg van ALDI heeft het na ongeveer 30 kneedbeurten begeven na oververhitting (ondanks dat wij telkens slechts 500 gr bloem gekneed hebben…
   ’t Was gelukkig eentje uit de solden, dus echt niet duur en dus een prima test.
   De volgende zal vermoedelijk een sterker (en duurder) model zijn.

 5. Ik had er 1van de Aldi en heb hem terug verkocht . Werkte niet echt , doe dan liever alles met de hand. Meestal meer werk omdat het niet wou mengen .

 6. Danielle schreef:

  Al jaren een kitchenaid… veel prijziger dan de rest maar perfect voor alle deeg mee te kneden… tot 1kilo volkoren bloem… ook pastadeeg etc gaat echt heel makkelijk… heb via tweedehands verschillende toebehoren op de kop kunnen tikken… of misschien de kitchenaid zelf ook..

 7. Claudia schreef:

  Heb al verschillende toestellen in Aldi gekocht, zoals fototoestel, broodbakmachine, stofzuiger enz. Toch zeer tevreden van. Jouw machine heb ik niet maar zou t toch wagen 😉

 8. Annick schreef:

  Ik ook nog nooit problemen gehad met apparaten van Aldi bvb mijn ijsroom machine al 6jaar oud werkt nog supper hoeft niet altijd een groot merk te zijn is soms juist geld kloperij

 9. Kenwood of kitchenaid.. mja tis ook tezien of je maar 1 of 3 broden wil kneden. Ik zou niet “besparen” op een keukenrobot, reken uit hoe vlug je hem terug hebt verdiend. En je kunt er massa s toestellen op aansluiten wat de keuken eenvoudiger maakt!

 10. Tamara schreef:

  Ik heb die van de aldi al 3 jaar en maak daar 3 broodjes van 500 graag per keer in , gaat nog süper 🙌

 11. Claudia schreef:

  Deze week gekocht aan 70 euro laatste stuks met 3 jaar garantie. Toppie

  1. Mieke Wardzinski schreef:

   De mijne maakt een piepend geluid, storend. dit na de 2x gebruikt te hebben!

 12. anneleen schreef:

  Als je niet tevreden bent, kan je binnen de maand met het kasticketje terug gaan naar aldi en je krijgt je geld terug. Dus zou het erop wagen. En niet tevreden, geld terug!

 13. Gewoon proberen en inderdaad niet tevreden geld terug. Wel 2 weken wettelijk dacht ik. Idem met staafmixer : braun is beter… en kost 5 x meer. Mijne mixer van aldi doet het geweldig.

  1. tania kennes schreef:

   beste, bij Aldi mag je met een geldig aankoopbewijs, artikel terug brengen tot 2maanden na aankoop, indien niet tevreden of stuk .

 14. Ok heb de mijne van Lidl was goedkoper en meer watt

 15. Jasmin schreef:

  Ik heb die van de Lidl en zeer te vreden over het algemeen is Aldi ook heel goed.

 16. Kendra schreef:

  Mijn mama heeft die van de Aldi gekocht maar is daar niet tevreden van. Haar vorige was wel een Kenwood. Ik kocht eentje van Philips een aantal jaar geleden (die was mooi en rood en daarom wilde ik die) maar is ook geen succes. Als het voor licht gebruik is zou je hem wel kunnen gebruiken maar als je hem veel wil gebruiken dan raad ik hem af.

 17. Na juist 3j was de mijne kapot, garantie verlopen. Niet meer te herstellen. En niet overdreven veel gebruikt (geen brooddeeg). Dus je moet er geluk mee hebben denk ik

 18. herman schreef:

  Ik werk er al jaren mee Voordelig in prijs. Sterke motor.

  Kenwood , Kitchenaid veeeel te duur

 19. Danial schreef:

  Wij hebben de keukenrobot van aldi gekocht (QUIGG ) van 1000W echter wij zijn daar zeer ontevreden over. Bij de eerste gebruik was er al een verbrande geur waar te nemen. En nog geen amper 3 maanden later was deze al kapot.
  We gaan nu proberen om hem terug te sturen.

  1. zelfde ervaring
   geen zin om hem te laten maken (te omslachtig)
   gewoon een sterker en duurder merk aanschaffen

 20. L Bielen schreef:

  Ik heb er ook zo eentje gekocht.
  Helaas heb ik de beker laten vallen en is deze gebarsten.

  Bij navraag zijn er geen aparte onderdelen te koop van deze blender dus 70€ weggegooid.

  Dus wel goed materiaal, maar als er iets aankomt kan je het weggooien!!!

 21. Lieve Lagae schreef:

  Heb een Quigg keukenrobot van de Aldi gekocht tijdens actie voor 50,00 euro, maar ik slaag er niet in om de stukken in elkaar te doen passen en er bestaat geen goede handleiding noch youtube filmpje van. Dus 50 euro weggegooid, tenzij iemand een filmpje met handleiding weet. Ik vind alles over Quigg keukenmachine, maar niets over keukenrobot. Alle functies aanwezig, maar hoe passen ze in elkaar? Wat gebruik je hoe en waarvoor?
  Graag hulp en anders mag je hem komen halen…

  1. Mathieu schreef:

   Mensen die hun handleiding kwijt zijn, als je op google handleiding “merk” “type” invult vind je bijna alle handleidingen. Kijk anders eens op gebruikershandleiding.com heb net gekeken, staan een heleboel types op van quigg.

  2. Javaha schreef:

   Ik heb hetzelfde probleem… Ben nu ook het internet aan het afstruinen en kwam op deze site terecht. Helaas ook hier geen antwoorden…
   En het typenummer ofzo herkent internet niet. Heb al gezocht op “keukenmachine” en “keukenrobot”. Zonder resultaat.

 22. MacSchulte schreef:

  heb m net een jaar en toen begaf de garde het. en daarmee is de machine waardeloos. ik kan op internet geen vervangend onderdeel vinden. ommeunig veul waardeloze sites maar geen enkele die mij iets nuttigs brengt. de firma quigg zelf lijkt niet te bestaan. telefonisch onbereikbaar.. xal er mee terug moeten naar de aldi. absolute afrader dus

 23. Zou nooit niks van quiggg ni meer kopen geen klantenservice koop voor mijn dochter een microgolf op nog geen jaar tijd bladert al die verf af. Is zijn geld ni waard. Bladert van inné af dus slecht vo de gezondheid vrees ik

 24. onze quigg doet het nog heel goed , maar er is een ander probleem opgedoken , nl de roomklopper is stuk gegaan en nu kunnen wij dit onderdeel niet meer krijgen , dus zitten we nu met een machine die we niet meer kunnen gebruiken om room of creme patisier te maken . jammer ,


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.