12 Antwoorden op “Is Sipwell goedkoper/beter voor milieu?”

 1. Kristof schreef:

  Sipwell is vrij duur…prijs x5.maar beter voor het milieu…

 2. Kendra schreef:

  Ik ben geen fan van Sipwell. Slechte service en je geraakt er moeilijk van af. Wij hebben nu een waterzuiveringstoestel gekocht en dat werkt veel beter. Het kraantjeswater hier heeft een vreemde smaak maar met het toestel dat we nu hebben is dat niet meer. We kochten ons daarbij ook een sodastream voor als we bruiswater willen. Ik zou nooit meer teruggaan naar een ander systeem.

 3. Ik koos voor een goedkopere als sipwel je hebt bij bol.com ook vele optie voor watertankjes aan te schaffen, geen huur en vele goedkoper..

 4. Vraag beter eerst na. Er zijn verschillende waterkoeler aanbieders. Sipwell zit je vast aan een contract waarbij je een minimum aan bidons per jaar dient af te nemen. Anderen, zoals Culligan moet je enkel waterkoeler huren en neem je zoveel af als je wenst (geen minimale hoeveelheid per jaar). Verder zijn er ook nog bedrijven waar je je waterkoeler aankoopt ipv huurt en je enkel je water dat je bestelt betaald. Dus misschien eerst eens alle opties overwegen. Zelf had ik slechte ervaringen met Sipwell. Als ze langskwamen en ik was niet thuis en had geen water nodig zetten ze toch bidons af… Na een tijd zat ik met 15 bidons en geen ruimte om die te stockeren…

 5. Samantha schreef:

  Geen fan van net buiten gegooit is kostelijk !en je geraakt er niet zo makkelijk vanaf !

 6. Cristalline bidon van 5 liter kost maar 1.10 euro met een pomp appart verkrijgbaar

 7. Melissa schreef:

  Wij hebben een sipwell staan en we zijn super te vreden we nemen de aantal bedons af wat we willen en als we er is geen nodig hebben moet ik gewoon een sms sturen dat we geen nodig hebben maar dit is het geval nog niet geweest nu heb je bedons van 10 en 15l wij hebben er van 10l en nu op een maand 80l opgedronken doe dat maar eens met flessen zoveel afval nu ze komen de bedons bij je thuis halen en leveren en als je vraagd voor op zijn plaats te zetten doe ze dat ook voor de maand april voor 50l 36euro betaald voor het water geen huur van toestel want je betaald een waarborg en moet niet naar de winkel voor water en het is ook lekker beter dan het water van de kraan en in een brita kan

 8. Isabel schreef:

  Kraantjeswater is nog goedkoper, beter voor het milieu, gezond, even lekker en geen gesleur meer met flessen

 9. Wij betalen 45 euro voor 5x 18,9liter plus onderhoud en de leveringstax ook inbegrepen

 10. Een bus water voor sipwel is 18 liter en kost 7 euro kun je kopen bij prik en tik ik ben er zeer te vreden over

 11. Heb er ook eens voor gekeken maar vond het toch duur uitkomen. Wij gaan om de 3 a 4 mnd naar auchan en halen daar onze voorraad water. 1,02 euro voor 6 flessen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.