6 Antwoorden op “Is zelf brood bakken met broodmachine voordelig?”

  1. niet als je gouden bloem van de aveve koop.. maar met boni of nog goedkoper bloem van de lidl.zeker goedkoper.. verbruik elek valt goed mee en wordt bivendien nog gerecupereerd om.leuken op te warmen dus iets lager gasverbruik 😉. bovendien à je met auto naar de bakker rijdt verbruilt die veel.meer energie(de auto)

  2. Marianne schreef:

    Ik heb het uitgerekend met de electriciteitskosten erbij ,inclusief aankoop machine en ingrediënten, ik kwam per brood op 1,25 cent goedkoper uit dan bij de bakker.

  3. je weet wat erin zit dan & kies voor bioproducten (dan eet je o.a. brood zonder gemanipuleerde tarwebloem en krijg je geen zink tekorten…)

  4. Gewoon in de oven ik gebruikte mijn broodmachine niet dan was mijn brood nooit goed

  5. Charlotte schreef:

    Met de stijgende energie prijzen zou ik zeker geen broodmachine gebruiken. 1 uur per brood elektriciteit. Je bakt zelf brood(kneden) 4 stuks en bakken in oven of je gaat naar een grootwarenhuis daar is brood het goedkoopst

  6. Ik vind t zeker goedkoper. Ik eet ongeveer 1 brood per week en ik wil het donker meergranen hebben. Een goed brood in de winkel kost dan al snel €2 en dan heb je 1 luchtig brood. Vanuit de broodbak machine heb ik 2 stevige broden voor bijna €5 met alle ingrediënten erbij maar dan doe ik er wel bijna 3 weken mee. Ik doe het in de vriezer omdat ik het dan alsnog prima vind smake


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.