Kan je huishoudtoestellen goedkoper online kopen?

Waar halen jullie je huishoudtoestellen bv wasmachine koelkast stofzuiger ? Is het goedkoper via internet ? En hoe later indien ze stuk zijn ? Alvast bedankt voor jullie reacties


19 Antwoorden op “Kan je huishoudtoestellen goedkoper online kopen?”

 1. Myriam schreef:

  Vandenborre zeer tevreden ook van de dienst na verkoop.

 2. Michelle schreef:

  Wasmachine is stuk, ben ook bij witgoedtoppers gaan kijken. Slechts twee maanden garantie maar het laten herstellen van de huidige machine kost al meer dan daar een compleet tweedehandstoestel aan te kopen.

 3. Electro loeters, nieuwe toestellen maar er zit vb een mini krasje op de zijkant of het logo hangt er niet gemillimetert op enz.

 4. Electro depot in lille, Frankrijk is goedkoper voor elektrisch apparatuur

 5. Liesbet schreef:

  Ik heb een vaatwasser besteld via Coolblue. Een dag later geleverd en meteen geïnstalleerd, voor de laagste prijs die ik voor dat model op internet vond.

 6. wij bij eldi en nog nooit problemen gehad wij hebben alles al 6 a 7 jaar en nog nooit problemen gehad

 7. Lieslot schreef:

  Goedkoop betekent meestal geen service. Ik haal het bij lokale handelaar. Oké wat duurder maar als er iets mis is of ik heb vragen of raad nodig kan ik daar altijd terecht met vragen. En na tijdje vaste klant krijg ik af en toe eens korting.

 8. Lieslot schreef:

  Ik weet uit ervaring wat de winstmarges zijn op elektrische toestellen en je zou er echt van schrikken. Handelaren winnen nog geen 100€ op een grote televisie.

 9. Alles wat ik nodig had heb ik steeds al goedkoper gevonden bij electrostock .
  Krëfel zal die regel waarschijnlijk toepassen zoals Colruyt hun regel , enkel rekening houden met de concurrentie om de hoek .

 10. Vandenborre . Die plaatsen als ge bij betaald . De oude toestellen nemen ze gratis mee

 11. Ik ga eigenlijk altijd naar de mediamarkt daar heb je naar mijn mening goede opties en kan je ze uitproberen (de meeste dingen dan)

 12. Annick schreef:

  bijna altijd buurtwinkel, misschien iets duurder, maar bij panne direct hulp

 13. Van bij electrostock
  Alles aan super lage prijzen omdat ze einde reeks zijn of een krasje hebben maar nog super ons droogkast is 2 jaar oud en geen spijt van

 14. Nooit bij Krëfel gaan. Al wat we daar kochten is snel stuk gegaan. ’t laatste was een droogkast. In garantie stuk gegaan. Technieker van AEG komt. Ze verzinnen een reden om het niet in garantie te maken. Kosten zouden meer dan 400€ zijn. We beslissen om die kosten niet te doen. Maar krijgen wel een rekening van 80€ om dat die technieker geweest is. Krëfel zegt ons dat ze niks kunnen doen. En zegt dat we bij AEG moeten klagen. Service Krëfel is dus dikke nul. Service Vandenborre is wel zeer goed. Zij hebben eigen techniekers.

 15. Online goedkoper en dan met offerte bij handelaar gaan, prijs afdwingen en extra garantie nemen . Vorig jaar zo 3 toestellen gekocht

 16. Eens kijken in Nederland BV’s electro Roosendaal, veel goedkoper en garantie hetzelfdé


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.