11 Antwoorden op “Kenwood of kitchenaid”

 1. Hier werd de Kenwood omwille van het kneden net aangeraden. Zou krachtiger en sterker materiaal zijn…

 2. Liesbet schreef:

  Ik heb al jaren een Kenwood en super tevreden van

 3. Hier ook kitchenaid, lang getwijfeld maar kitchenaid kneed sterker met minder vermogen.

 4. Vanessa schreef:

  Zijn waarschijnlijk beide goede producten. Zal van je persoonlijke smaak afhangen. Prijs scheelt zoveel niet meer.
  Ikzelf heb een kitchenaid en ben er heel tevreden over

 5. entje is bakker van opleiding en hebben net een kitchenaid gekocht. Reden: Kenwood is goed, maar niet krachtig genoeg om vaak stevig degen te kneden. Prijs is idd iets duurder, maar een beetje rondkijken en je komt er wel. De onze kost evenveel als een iets beter model van Kenwood maar is wel een semi-professioneel model. Gekocht via arts and crafts

 6. Claire schreef:

  ijn kenwood is nu 20 jaar! Nu pas is een stuk kapot, we kneden elke dag brood ermee. Je kunt van kenwood elk onderdeel krijgen dus voor 20€ was hij weer aan draaien!

 7. Monique schreef:

  Mijn Kenwood is al zeker 20 jaar oud en is nog steeds mn trouwe vriend tijdens het bakken. Is misschien wel duur maar is zn geld dubbel en dik waard!

 8. Tamara schreef:

  Ik heb onlangs de kenwood van de grote carrefour gekocht zat kneed deeg en klophaak bij citruspers en zo mandoline/moulinex voor stukjes of raspen of schijfjes te maken en de blender voor 260€

 9. Macteld schreef:

  Kitchenaidfan! Ik denk dat de ” oude generatie” Kenwoods ook goed en degelijk zijn/waren maar voor huidige aankoop zou ik niet twijfelen! Heb ondertussen wat accessoires zoals de courgettesnijder en die is ook top!

 10. Kitchenaid artisan heeft al sinds de jaren ’50 dezelfde motor, gaat gewoon niet kapot, geen computergestuurde dingen die kunnen crashen. Geen software die het begeeft, gewoon een goeie sterke stappenmotor….bestellen bij cookplanet.de (Duitsland) scheelde me 30 % en toch garantiekaart voor Belgie. Ik stak mijn winst in de aankoop van de groentenmolen voor op de kitchenaid….gewoon ideaal voor mijn polsen en handen….

 11. Al 15 jaar een Kenwood, wel duur in aankoop (500 euro) maar nog altijd mijn trouwe vriend 😉


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.