14 Antwoorden op “Kun je een elektrische fiets in stukken betalen?”

 1. Lening in fietswinkel ze doen dat voor elektrische fietsen

 2. Idd. Sommige online verkopers hebben zeker een afbetalingsregeling.

 3. Er is nu aktie bij nieuwsblad en gazet van antwerpen. 1300 ( komende van 2200) af te betalen aan 130 per maand dacht ik.

 4. KBC heeft een fietslening voor nieuwe fietsen vanaf 500 euro. Jaarlijks kostenpercentage van 0,85%. Indien je een fiets van 2000 euro maandelijks afbetaalt op 2 jaar betaal je in totaal na twee jaar 2017,71 euro.

 5. Sylvia schreef:

  bij beobank zou t percentage nog lager liggen. Ik dacht 0.69% en je bent niet verplicht er een rekening te hebben.

 6. Brigitte schreef:

  Heb 1 van gazet van Antwerpen. Bij een abonnement van 2 of 3 jaar koste mijn fiets maar 450 euro. Zo blij mee, en wij lezen toch de gva, dus mooi meegenomen

 7. Veerle schreef:

  Bij Belfius online lening alles was direct in orde
  Bij KBC deden ze heel moeilijk online was er een probleem en ben dan naar de bank geweest maar wilde de lening niet geven ze vonden het bedrag niet hoog genoeg en wilde dan hebben dat ik bij heb kwam met alles heb ik dus niet gedaan !

  Rentevoet bij Belfius was trouwens ook 0,85%
  Bij beobank zelf 0,65% maar dan moet je wel eentje kopen van minstens 2500 euro

 8. In de fietsenwinkel voorstel van 0,65℅ en een aflossing krijgen die lager ligt dan de fietsvergoeding. Dan ben je dom om niet te lenen, imo.

 9. Je kan via HLN of andere krant abo nemen die elektrische fiets aan goedkopere prijs aanbieden en waar je deze in schijven kan betalen maar je moet wel 24mnd abo zijn. Of 2ehands

 10. Bij de sommige banken heb je leningen specifiek voor de aankoop van een een electrische fiets meestal aan een redelijk lage rente

 11. Jacqueline schreef:

  Ben je al eens in van craenenbroek gaan kijken? Die hebben vaak echt superprijzen voor ebikes

 12. Ik heb de mijne van de Decathlon, kwam 599 of 699 ( ben nu even aan het twijfelen) ben er super tevreden van! Mss daar eens gaan kijken? Weet wel niet als je er op afbetaling kan kopen..

  1. Hello Ik wil een elektrische fiets kopen van decatlon. Mag ik in stukken betalen bedankt


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.